16.Kasım 2011,düne ait tüm meteoroloji kanalları sınıfta kaldı.Tüm gün boyu 5-6 kuvvet hava esecek,balığa çıkmazsınız yasak diyenlerin hepsi sınıfta kaldı.Bu ısrarlı palavra hava tahminini çözmek yarım günümüze mal oldu.Bu seferde sevgili arkadaşım,40 yıllık arkadaşım Osman demirkanlı ile beraber ava çıktık.Aynı site içersinde,aynı balık tutma kavramını paylaşabildiğim yılların arkadaşı.Eger yekeye ben geçsem,organizasyonun başına o geçse bu gün bu rapor olmazdı.Osman yemleri sandalın güvertesine koyar,balıkların da biraz daha efor harcıyarak sandala tırmanmasını bekler normalde.Osmanı ikna etmektense yekeyi ona vermek balıkçılık adına daha kısa yol.Hızlıdan 4 adet zargana yakalayıp,dışarıya açılıp iki takımı canlı balıklarla yemledim.Kısa bir süre sonra ilk balığımız 1.900 kg. bir sinarit oldu.İkici takım dibe oturmaması için önce açık deniz yapıp balıklı takımı Osmana verdim,diğer takımı güverteye aldıktan sonra, birimiz balıklı takımın son bölümü topladı ve digeride kepçeleyerek balığımızı güverteye çıkartık.Yönümüz icabı kuzeye gitmeye devam ettik. Yine iki takım zarganalarla süslü, 32 metrelere balığımızı sevdirmeye çalışırken bu sefer diğer takım aksiyonlarla balık habercisi oldu.Neredeyse aynı organizasyonla ikinci balığımız olan 2.100 Kg lik sinaritimizde livarda ki yerini aldı.Daha sonra bir vuruş daha aldık fakat bu sefer hedefimiz şanslıydı ve iğne ağzına oturmadı.Neyse yine çok güzel bir günü neredeyse hiç ıslanmadan tamamladık. En son 1 kg lik bir sübye ile 1 adet de kalamar yakalayarak günü sonlandırdık. Bu da böyle bir av günü oldu.Hepinize,hepinizi mutlu edecek avlar nasip olması temennisi ile… Aygün Başarır
Tebrikler... Çok keyifli bir av olmuş... Hele resimler mükemmel... Av yeri hakkındada (kesin detay değil) Tekirdağ'mı Saros'mu bilgi verirseniz memnun oluruz. Tekrar tebrikler.
Sevgili Kardeşim Aygün Muhteşem av görüntülerine devam ediyorsun,can-ı gönülden tebrik ediyorum. Sanırım Forumumuz bu yönden çok hareketli günlere gebe. Bu hafta 3 gün bende Sarozda avlanacağım. Kimbilir ortalarda biryerlerde denizde karşılaşabiliriz. Ece Limanı önlerinde bulunacağım. Sevgimle kal eski dostum
tebrikler cok güzel avınız olmuş zargana dışında başka yem kullandınızmı neresi oldunu yazarsanız memnun oluruz saygılar...
Bayram raporunu da okudum şimdi, bunu da. Maaşallah diyorum, müthiş balıklar! Tutmayı en çok istediğim balıklar arasında üst sıralarda yeri vardır sinaritin. Bu kadar güzellerini de elinizle koymuş gibi her av gününde bulmanız ustalıktan olsa gerek. Tebrik ediyor, saygılarımı gönderiyorum.
abicim işte av işte balık bu. valla bravo. ama gerçekten bravo dicem. ben bu internetteki arkadaşları anlayamıyorum. kimse kızmasında biri çıkıyo el kadar ispandik yakalıyor 10 sayfa tebrik alıyor tabi lafın gelişi. böyle güzel bir av böyle güzel bi konu bide içinde tecrübesizler için çok faydali bilgilerde var iki gün olmuş tek sayfa tebrik yazısı var. kimse kızmasında üzüldüğüm için yazıyorum. herkese bol şanslar.
Sevgili Aygün kardeşim seni ve Osman kardeimizi kutlar sizlere daha büyüklerini dilerim, selamlar sevgiler hoşçakalın.
Süleyman Bey,güncelerim üst üste gelince,ilgili güzel cevaplarınızı kaçırmışım afedersiniz.Ben forumunuzun çok yeni üyesiyim.Yaptığım,bir şeyler yakalamayı becerebilirsem sizinle paylaşmak.Benim bir şikayetim yok ama sizin yaklaşımınıza çok teşekkür ederim.... Sevgi ve selamlarımla...
Sevgili ağbicim ben galiba balık yakalamasını,rapor yazmaktanda çok seviyorum,cevap yazmaktanda çok seviyorum.benim geciken cevabım için lütfen kusuruma bakma.Sakalları yosundan sevgili Ağbim,hep mutlu kal. Aygün