Kuleli , kuzguncuk derken busefer vaniköyü tercih ettim buaralara degişik bölgeleri keşfetmek at çek yapmak ayrı bir zevk ve tecrübe veriyor.. Avrupa yakasından gelen misafirlerim ve ben kardeşimle birlikte 8 kişi olmuşduk...hepsi çocukluk arkadaşlarım ve bayadır özlemişdim forumlardan attığım linklere artık dayanamayıp mangalı ve kırmızı eti alıp gelmişler nevalemiz saglam muhabbet süper kahkaha bir türlü bitmiyor Yalnız sadece bir kamışla gelmişler ben ve kardeşimin oltalarıyla birlikte 3 olta ile rızkımızı alıcaktık... Vaniköy arkadaslar cumartesini gecesi hınca hınç doluydu ama o kalabalıga ragmen stressiz balığımızıda aldık piknigimizide yaptık ve hayatımda ilk defa balıgı yakaladığımız gibi mangala atıp o an saniyesine yedik sanırım bir 20 parça balık mangalda bizlere kırmızı etin yanında cila oldu 8 kişiye bu balıgın mangalı sahiden süper dünyadaki hiç bir lezzet bunun verdiği tadı güzelliği vermiyor yemekler yenildi içildi sohbetler edildi ve saat gece 4 olmuşdu..artık son 2 saatimizin kaldıgını balığın dahada iyi verim vereceğini söyliyip ben kardeşim şahin ve ismail at çek yapmaya başladık.seyrekde olsa güzel balık aldık...gün ışıdığında kovayı döküp saydıgımda 17 kafa balık...helal olsun dedim ve misafirime balıkları hediye edip evin yolunu tuttum kullandığımız agirlik yine herzamanki gibi 25 gr kurşun... kullandığımız rapalalar : strike pro 4 cm lik fındık rapalaları rapala bedenimiz ninjanın 0.22 mm olanı mekanımız : vaniköy parkı bunlarda cep telefonumdan çekebildiğim resimler..gece çektiğim resimlerin hepsi çok kalitesiz ve karanlık çıktı..
Yine çok güzel bir rapor yayınlamışsın Haldun abi,seni ve misafirlerini tebrik ederim...En kötü avınız böyle olsun...
tebrikler vallahi bizde kuzguncukta idik ma verimli değildi avımız ..e olsun denemelere devam paylaşım için teşekkürler
gece avı olduğu için ve kalabalık olduğu için haliyle cumartesi aileler çokdu...normaldir tanıyamamak baska sefere artık tsk ederim sizinde avlarınız daim olsun
kuzguncuktan geçtim arabamı park edicek yer bulamadım yoksa orada olurdum ama iyi oldun vaniköy mahcup etmedi baska sefere artık
Balığın göbeğinde olsamda son günlerdeki rapor ve resimlerin beni tahrik etmektedir.Bir gece ansızın yanında bitiveririrm,ne dersin. Devamını diliyorum Sevgili Haldun.
haldun seyrantepe'nin genclerini toplamissin yanina : ) ctesi volkan'in yanindaydim, tuttugun baliklari anlattim. biraz kulaklarin cinlamistir heralde
haldun abi tebrikler.. ama ustalıktan çok, sanırım şu her balığa gittiğinde giydiğin Juventus eşofmanında bir numara var