Tarih: 16.01.2011 Yer: Altınova Kaytazdere (kıyıdan) Derinlik: 6 metre. Yem: İstavrit fleto Takım: 3 iğneli uzun köstekli klasik dip takımı. Misina: Beden 0.35, köstekler 0.31 İğne: 1 numara beyaz iğne. Kurşun: 60 gr. Hedef balık: Kırlangıç-Pisi Uzun süredir olta atmamanın verdiği rahatsızlık had safhaya gelmişti. Pazar günü hava az buçuk yağmurlu olmasına rağmen cumartesiyi olta atma hayalleriyle geçirdiğim için yağmuru mağmuru hiç tınlamadım. Balığa 07.15 gibi gitmeyi planlıyordum ama evin karşısındaki marketin balıkçısının gecikmesi sebebiyle 08.30'a kadar sarktı. Saat 09.00 gibi istavritle yemlenmiş oltalar sudaydı. İlk zil şıngırdamasıyla irice bir vatoz aldım. İğneyi çok derin yutmuştu o yüzden ağzına yakın yerden kösteği kesip suya iade ettim. İkincisi yine vatozdu onuda mecburen kösteği keserek iade ettim. Saat 12.00 gibi balıksızlık keyfimi iyice kaçırmışken fotoğraftaki kırmızı arkadaşı aldım. Tabi çok feci gaza geldim ve 3 saat daha bekledim ama havagazı, tek balıkla eve geri döndüm. Eve dönünce ölçtüm 45 cm. ve 890 gr. geldi. Alışıla geldiği üzere kızım ve oğlum balığı görünce "hadi baba çek fotoğrafımızı" demeye başladılar. Bende onları kırmadım. Tabi balığı pazar günü tuttum ve fotoğrafladım ama tuttuğum kırlangıç bu akşam özellikle benim ufaklıklar için çorba olaraktan sofrada yerini aldı. Herkese rastgele. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Oncelikle cocuklarinizi Allah bagislasin Balikta guzelmis. 4. fotografta turna gibi poz vermis Rastgele...
Tebrikler,beklediğinize değmiş,boşuna dememişler balıkçılık sabır işidir diye.Ufaklıklar çok tatlı maşallah.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,
Tebrik ederim Faruk abi çok güzel bir balık,maşallah çocuklarınızda çok tatlı .Geçtiğimiz sene çok yavru kırlangıç vardı inşallah bu sene kırlangıç açısından çok verimli geçicek.
Tebrikler, hep böyle oluyor, tam toparlanacakken gelen bir balık insanı iştahlandırıyor, olsun balık fazla olmassada keyfi yeter.
Faruk ellerine sağlık kardeşim. Her zamanki gibi karagözlü ceylanlarınla da raporun daha bir renklenmiş. Minikkuşları öpüyorum. Kuyruk dikeni tehlikeli bir balıkmış ancak Vatoz yenmez mi diye sorsam? Selamlar... .
Teşekkür ederim, amin bütün çocukları, onlarsız olmuyor zaten Teşekkür ederim. Teşekkür ederim, Balıkmı? Oğlummu? Teşekkür ederim, darısı başına Teşekkür ederim, amin bütün çocukları. 4. fotoğrafta dudak bakımından ben daha çok balon balığı veya Angelina Jolie'ye benzettim. Teşekkür ederim, zaten buda gelmeseydi yemin etmiştim yaza kadar olta atmamaya Teşekkür ederim, verimli geçsin tabi ya, bir taneyle kalmayalım Teşekkür ederim, darısı başına Teşekkür ederim, amin bütün çocukları. Sizede rastgelsin.
Teşekkür ederim, aynen öyle oldu, tam gitmeye hazırlanıyordum yem kesme tahtamı bile temizlemiştim Teşekkür ederim, sizede rastgelir İnşallah Teşekkür ederim Teşekkür ederim Teşekkür ederim Nuri Abi, onlar hayatımın renkleri zaten Vatoza gelince benim tuttuklarımın kuyruğunda diken göremedim aşağıda fotoğrafını internetten bulduğum vatoza (özellikle kuyruğu) benziyordu. Yenip yenmediği konusunda benimde bilgim yok nasılsa fotoğrafta aşağıda, bilgi sahibi olan birisi varsa fotoğrafa bakarak bizide aydınlatır umarım. Keşke yense, diğer balıkları bilmem ama balığa gittiğimde vatoz garanti Uploaded with ImageShack.us
Evet Angelina'ya da benziyor Silikon yaptirmis heralde buda Bu arada vatoz(stingray) u burada mangal yaparak tuketiyor insanlar. Aslinda yenmez diye birsey yok bence En azindan denemek lazim Ancak dikenine dikkat etmelisin.Bu baligi eger alikoyacaksan kuyrugundaki dikenini dikkatli bir sekilde kirip atmalisin ...