Arkadaşlar merhaba, Bu pazar avına ait fotoğrafları yolluyorum. Hava kötü ve deniz dalgalı olduğundan açıkta tutunamadık malesef.....
sevgili serkan ellerine saglık her gecen gun mercanların sayısı artıyor devamını ve daha buyuklerini bekliyoruz senden
Mutlu açıkta duramadık inanılmaz dalga vardı. Kıyıdaki Mandagöz yerine gittik. Mutlu, o kadar çok mandagöz varki anlatamam sana, yani bir kişi gün boyu rahatlıkla 10 kilonun üzerinde yakalayabilir. Bu kadar sayıdaki mandagözü neye bağlayabiliriz? Bende şaşıyorum bu duruma doğrusu? Yemelik balığımı almak bana yetiyor?
Güzel av olmuş Serkan. Çok sık avlanmasanda avlandığın zaman balık tutuyorsun en azından. Bu arada sen zayıfladın mı biraz? Mandagözlerin bulunduğu yerde gece yada akşam üstü kalamara bi deneme yapsan belki bir şeyler çıkabilir?
Hay maaşallah Gerçi bu balık türleri bana yabancı ama gerçekten de bereketli bir av olmuş.Yeni resimlerini de bekliyoruz.
Arkadaşlar bu sene mayıs ve haziran ayında Sarosda yaptığım bazı avların fotoğraflarınıda sizinle paylaşayım..... Hepimize rastgele,
Çok güzel bir av olmuş, tebirk ederim. Yanlız gözüme bir şey takıldı... Balıkların arasında Wrasse türünden bir tane gördüm. Keşke onu serbest bıraksaydınız. Lezzeti nasıl bilmiyorum ama, renkleri ile izlenesi balıklar...
Wrasse (Lapin,Ot Balığı) yı istesemde bırakamazdım çünkü iğneyi mideye indirmişti. Benim menümde kesinlikle olmayan bir balık ama arkadaş yemek konusunda çok ısrar etti.
Madem midesine indirmiş, kurtulacak durumu da yoksa... Ne diyelim, arkadaşınıza afiyet olsun. Güzelmiymiş tadı bari
Doğada renk cümbüşü her hayvandan uzak durmak lazım... Hem eti lezzetsizdir,hemde çok zehirli olabilir.
Bir akvaryum sevdalısı olarak size katılıyorum Ama izlenesi oldukları için Evimde 300litrelik bir deniz akvaryumum var...
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=22380&posted=1#post22380 Yukarıdaki linkten görebilirsiniz. Saygı ve sevgilerimle