YER: BODRUM GÜVERCİNLİK AKVARYUM HOTEL MEVKİİ ZAMAN: 19:00 CIVARI YEM: MEFTA MAMUN ( HEP CANLI ALIYORUM, AKŞAM İŞTEN ÇIKIP GİDENE KADAR SİZLERE ÖMÜR) TAKIM: KLASİK 2Lİ DİP OLTASI arkadaşlar,şu an ofisten yazıyorum raporu ama fazla vaktim yok maalesef,uzun yazamadım o yüzden kusura bakmayın. kalın sağlıcakla hakan
Hakan bey tebrikler dizmişsiniz çipuraları elinize sağlık bir dahaki sefere avlakta çekilmiş bir fotoğrafta koyarsanız tadından yenmez rapor
Balığa gidemediğim bir hafta sonu bu raporu senden görmek hoş oldu Hakan. İnşallah önümüzdeki hafta vakit bulursam uğrayacağım yanına kardeşim. Av güzel, balıklar güzel. Bu arada yeni bir kaç yer daha var, kesinlik kazandıktan sonra seninle paylaşacağım.Tebrikler
merhaba Aşkın Bey, tşk ederim.....daha önce denedim avlakta çekmeyi,ama telefonumun kamerası iyi değil kapkaranlık çıkıyor resimler,fotograf makinem de yok maalesef var da marmaristeki evde,bi ara gidersem alıcam yanıma makinayı..cebin dandik kamerasıyla evde oda ışığında bile ancak bu kadar görüntü alabiliyorum.sonraki raporu avlakta çekilmiş resimlerle süsleris inşallah...kusura bakmayın ==- saol serdar kardeşim,dört gözle bekliyorum... kalın sağlıcakla hakan