Güray bu akşam gitcem beni ara yazmıştım ama aramadın bak neleri kaçırdın Pazar günü aldığım lüferlerin gazına gelen kardeşim bugun meraya gitmiş tutmuş istavritini eee abisi yerinde dururmu durmaz,aman patron canım patron erken çıkabilirmiyim eee adam alıştı artık ilk sözü yinemi geldi bu balık mevsimi hadi git banada getir demesiyle fırladım avlağa eee papaz her zaman pilav yemez attım oltamı ne tıkırtı var ne sıkırtı vuruş yok kardeşime bakıyorum tasma atıp duruyor 1 2 3 derken benim sinirler hopladı tabi Kimin çırağı kardeşim 5 tane bende 1 tane sarıkanat aldım boynuz kulağı geçer demiş büyüklerimiz Ama tabi bunun rövanşı fena olcak ahanda yazdım buraya Herkeze bol balıklı günler.Rastgele
Eeee lüfer fiyatları böyle olunca birde olta balığı tadından yenmez.Zaten on gün öncesine kadar 30-35cm arası tek lüfere 40tl para çekiyorlardı.Patronda uyanıklık yapıp ilk elden ücretsiz sipariş vermiş.Gerçi balığa giden razı balığı yiyecek razı gerisi kimene Tebrikler kardeşim
Palamut 3 tl ayni boy lufer 30 hatta 40 tl ve en sevdigim balik eti palamut sabah aksam yerim bikmadan, luferi tutmasi, palamutu yemesi nadide sultanin me..si Makbuldur demis buyuklerimiz)
topla kendını cuma aksamı sabahlıcam kafaya taktım mera yerını belırleyelım gelırsen çıno ve lufere atarız..
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Emin kardeş tebrikler ellerine sağlık çok güzel kuzular :thumb:
Merhaba, Çok güzel balıklar inşallah daha büyüklerinide yakalarsınız. Bazen işimi değiştirip boğaza yakın bi yerlerde bi iş bulmak istiyorum akşamları balığa gitmek için ).
tebrikler emin kardeşim.acaba boğazın hangi yerinde avlanıyorsunuz.birde bunları yemli dip ilemi aldınız.saatini yazarsanız çok memnun olurum.