17.10.2010-ilk av raporum

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında umooth tarafından paylaşıldı.

1. umooth

umooth umut

Favori Kamış:
    Silstar 300
    Favori Makine:
    Shakespeare Firebird
    En İyi Avı:
    Mahmuzlu Camgöz, 94cm
    merhaba ,
    Denizdeki verimsizlik ve kötü havalar nedeniyle çıkamadığımız denize uzunca bir aradan sonra havanında güzel olacağını tahmin ederek kardeşim Onur ile
    çıkmaya karar verdik. Akşamdan zarganalarımızı hazır edip sabah 6.30 gibi açıldık denize.limandan çıkar çıkmaz ipekli zargana takımınlarını saldık suya.
    amacımız bir iki tane de canlı zargana yakalamaktı ama 1-2 vuruş olsada alamadık hiç. 30-40dk lık bir yolculuk sonucu vardık meraya. saldık uzun oltayı
    yaprak zarganayla. yaklaşık 2 saat dolaştık tık yok.. balıkbulucudan 1-2 sinyal alsakta balık alamadık. etraftaki kayıklarda tek tek gitmeye
    başlayınca hadi dedim onur bizim merayıda deneyelim ordan döneriz limana.. döndük geçen sene kofana aldığımız meraya. su 20 kulaçlardan 4-5 kulaçlara
    düşüyordu. tam o sıra onur :abi aldım dedi. hemen sonara baktım 4.2kulaç gösteriyordu ve Onur'un takımı dibe taktığını düşündüm. çok sığ burası dibe takılmıştır dememe kalmadı
    hasretle beklediğim lüfer fırlayıverdi sudan havaya :) .. kafama levreği öyle bir takmışım ki o heyecanla lüferi levrek sandım :) hala bir levrek
    yakalayamadım o da ayrı konu neyse..ilk balığımızı almıştık güzel bir lüferdi. yemi tazeleyip başladık dolaşmaya 15-20dk geçti bu sefer de ben
    bir tane çektim. ama çok kıvrak çıktı balık suyun üstüne 2. fırlayışında kurtulmayı başardı. neyse dedik kısmet değilmiş ava devam.. yaklaşık 1 saat geçti
    başka vuruş olmadı hadi dönelim derken çok sağlam bir vuruş aldım. onur dedim kepçeyi hazırla bu seferki büyük bişey. başladım çekmeye ağır ağır,ne
    çıkıcak diyede bir taraftan merkalı gözlerle denizin derinliklerini kesiyordum derken o muhteşem renkleriyle çok sevdiğim kırlangıç gözüktü.. onur hemen kepçeyi daldırdı
    ve aldık ballığı.keyfim yerine gelmişti. belki eşini de yakalarız diye 1 saat kadar dolaştık merada fakat başka balık alamadık. avı sonlardırark limana döndük.

Teknik : Dip sırtısı
    Kullanılan takım : Uzun olta
    Yem : Yaprak zargana
    Hava : 2-4
    Mevkii : Tuzla

http://www.dailymotion.com/video/xf8xaf_lufer-avy_sport

2. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

tebrikler güzel kırlangıç ,lüferde sağlam yakalnmış kurtuluşu yokmuş :D

3. umooth

umooth umut

Favori Kamış:
    Silstar 300
    Favori Makine:
    Shakespeare Firebird
    En İyi Avı:
    Mahmuzlu Camgöz, 94cm
    teşekkür ederim :)

4. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Tebrikler bundan sonraki avlarınızın daha bereketli geçmesini dilerim rastgele

5. umooth

umooth umut

Favori Kamış:
    Silstar 300
    Favori Makine:
    Shakespeare Firebird
    En İyi Avı:
    Mahmuzlu Camgöz, 94cm
    tesekkur ederim

6. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Maasallahhh...Cok guzel bir kirlangic.Tadi muthis.Simdiden afiyet olsun ve Rastgele...

7. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrikler 2 güzel kıymetli balık almışsınız :) afiyet olsun