Sabah 6 biz yine bacanakla boğaz yolundayız su sakin mera orta kalabalıkta meraya geldiğimizde diğer arkadaşlar istavrit peşinde ama bizim amacımız dişli yakalamak olduğu için hemen taktık 170 kurşun ve kaşıkları vira Bismillah dedik.Çabalarımız sonuc vermeye başladı merada bizden başka balık alan yoktu diyebilirim ve bircok tebrik aldım diğer arkadaşlardan ve takım satan abilerimizden onlarında ekmeğine yağ sürmüş olduk çünkü bizde balığı gören hemen takımcıya gidiyor ve bizdeki takımdan istiyor.Günün sonu benim aldıgım balık aşağı yukarı 50 adet resimde görünenler az çünkü yakalayamayan diğer arkadaşlara balık verdim bacanak ise 18 adet aldı ve günü böylece tamamladık hepiz mutlu kalın hoşcakalın.
abi, bu yazma yerinin hemen üstünde ki simgelerde en sağdan ikinci olanı (dağ ve güneşli olan) ona bas ve fotonun linkini direk ona yapıştır. o kadar. her foto için tek tek aynı işlemi yapman gerekir. yada
maşallah çok güzel balıklar almışsınız ve avınız bol bereketli geçmiş fakat kullandığınız takımı merak ettim mümkünse paylaşabilirmisiniz
Bir tebrikte benden gelsin:thumb: Sen bayağı şanslıymışsın,dün boğazın yukarı kısmındaydım,yan tarafımızı gönümüzü gırgırın biri çeviriyor hemen sağı solu önü diğerleri inanılmaz bir katliam vardı 1 gırgır hatta tuttuğu balıkları araca yüklerken baktım malesef içlerinde yaprak bile denmeyecek boyutlarda olanlar vardı,18 köpük kasa dolusu arabaya balık verdi,gerçi ben yerdeki ezilenve dökülen çinekopları gördüm kasadakiler aynımı bilemem günahınıda almiyim sabahtan akşama kadar sayısız voli yaptılar,ama malesef kıyıdan hiç birşey yoktu kaşık özle yapım,rapala ve herşey denendi öğlen saatlerinde gelen bir canavar rapalamı kopardı,o kafa atışları pek lüferede benzemiyodu ( şoktan koptu)akşam saati 1 yaprak 1 de çinekop geldi yaprak suya çinekopta ordaki bir çocuğa verildi o kadar
Bunu atlamayayım, çok güzel bir av tebrikler.. haftasonu belli ki dişliler yer yer baskın verip durdu boğazda..