Mehabalar, Cumartesi günü halletmem gereken bir iş nedeni ile Sütlüce taraflarına gitmiştim.İşimi bitirdikten sonra 2 saatlik boşlukta Karaköy'e gittim. Kovalardaki sarıkanatları görünce hemen takımlarımı hazırlayıp olta atmaya başladım. 11.00 -13.00 arası yaptığım avda 4 dişliyi kandırmayı başardım. Malesef halletmem gereken işler olduğundan daha fazla kalamadım. Daha irilerinin sizlere rastgelmesi dileğiyle.. Kamış: 3.60 Alba Beachcaster (Emektarım Makine: Okuma Compressa CP65 Misina: Makara için Powerline 0.28 Kaşık bedeni: Lineaeffe Hikaru 0.25 Kaşık: Markasız 1 TL lik teneke Kaşık (Bu aralar karaborsa, Bunlar da canavarlar
Az ama öz av olmuş belliki vaktiniz olsa diğer canavar paşalarda gelicekmiş daha iyileri rast gelsin inşaallah
Teşekkür ederim.Evet canavarlar karaköy sahilden alındı. Ne hikmetse bazen zamanınız olsa balık olmuyor, balık bolken de zamanınız olmuyor.. Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bu acı durumu
tebrik ederim arkadaşım güzel balıklar bu ara bu teneke kaşık yok satıyor piyasada üsküdar cengiz balıkçılıkta var yapana helal olsun karaköyde ondan başkasına vurmuyor balık