Herkese merhaba bu tarihler arasında balık avı organizasyon yapanlar var mı acaba ? yapanlar varsa veya yapmayı planyalar haber ederseniz ben veya bizlerde katılmak isteriz tekrar tesekkurler
Pamir kardeşim, Ne Nadir Abi'den ne de Muharrem Abi'den ses çıktı, o kadar da ışık yakmıştım her türlü organizasyon bizi de kafadan yazın diye. Biz de kendi mini organizasyonumuzu yapıyoz, seni de bekliyoz
sağolun 2 nizede cok tesekkurler sağolun var olun umarım yunanlılar( arkadaşlarımın gelme ihtimali varda ) gelmezde bende gonlumce sizlerle ava cıka bilirim haber belkiyorum ozaman tesekkurler
Noyan seninkide işmi yani? Geçen haftadan beri Nadir abin arabayla ; ben de sağlık sorunuyla uğraşıyoruz. Ortamı ayarladığımız zaman elbette sizlere hemen haber vereceğiz. Biz , Sizlerden çok memnun kaldık. Böylesine genç arkadaşlar ile daha neşeli oluyor. Sizler de aynı kanaatde değilmisiniz ?
Hem de nasıl aynı kanaatteyiz abicim, hem de nasıl Hem geçmiş olsun, hem de kolay gelsin, ben birazcık da muhabbetimize güvenip taşlayayım dedim Bizler sizi tanıdığımız için çok mutluyuz, her zaman da hazırız. Eşine de selamlar abicim, görüşürüz.
noyancım sizin muhabbetinizi unutmuş değilim. herzaman baş tacımsınız. şu ara araba konusu çözülemediğinden kendi çöplüğümden(sığacıktan)çıkamıyorum. ha derseniz sığacıktan çıkalım avlanalım kardeşiniz sabah 6,3 da emrinize amade. (teknede hazır yani)
Aman abi naaaptın sen? Ehliyetine 19 Mayıs itibarıyla kavuşacak adama bu söylenir mi ya? Hem de tekne hazır diyosun...Hemen Sığacık olayını organize ediyorum kendimce abi
19 mayıs tatil tamam bu tekne ufak 8 metre tam bir balıkçı teknesi yakaladığımız balıklardan verip pişirtecez alsana öğle yemeği bide çay istedikmi vercek bize cem abinin teknesi gibi lüks değil ama idare eder bence. yalnız bu sefer sabah erken çıkalım yoksa balıklar kaçıyor
O-o-o 8 metre büyükmüş bile abi Irgat yoksa çapa toplarız, miço yoksa suyu boşaltırız, balık tutar veririz. Eee artık Nadir abi de kaptanlığını yapar çaysız yemeksiz komaz bizi he he Ha bi de kaptan beyden ricam; bizi sinaritli çıpralı bir yere götürmesidir
valla ben onun yalancısıyım iyi bir yere götürecem dedi. yalnız çapayı sen çekeceksin ben çekemem. balık yakalayamazsanız. kaptan usta ona yakalatırız. siz kaç kişi olacaksınız.pamir de gelecekmi.
Abi biz, Aralık'ta da iki kişilik bi organizasyon yapmıştık, süper bi kaptan abimiz vardı, onunla açılıyoruz. Pamir'in misafir durumu varmış, ayarlarsa o da geliyo.
ne yazık ki dun akşam aldığım haber uzerine ne yazık ki benim 3 gunluk tatil ve balık sevdam yalan oldu yunanistandan misafirler geliyor valla deli uzuluyorum cok acil balık yakalamam gerekyordu hem neyse artık nasip değilmiş diğer haftasonları beni en başa yazın unutmayın beni, sizlere bol sohbetli , eğlenceli, bereketli avlar diliyorum resim ve raporlarınızı bekliyorum ama ne olur rakılı balıklı fazla resim koymayın , boy boy cipuralı , mercanlı veya sinaritli vallaa ağlarım herkese cok selam, iyi gunler
sağol abiciğim bir sen dusunuyorsun beni valla ,noyan yakalar balıkları birde yanına rakı koyar bana resimlerini yollar