bende ayın 17-18-19 günleri tekirdağ şarköyde idim balık bakımından çok verimli değildi ama yani zevkimizi yapmadık desem yalan olur.sizlere şarköyden birkaç av ve manzara fotosu umarım beyenirsiniz malzeme : çapari tutulan balıklar: istavrit ve tırsi NOT: levrekler havyar dökmüş ve 1 hafta sonra güzel av vereceğini söylüyor oradaki büyüklerimiz iskeleden bir kaç birkaç balıkçı sabah galata değil şarköy bende ilk defa böyle yoğun gördüm sol tarafım sağ tarafım birkaç balık sahilden manzara iskelenin sağı ve solu
balıkçı barınağı dış tarafı he benmi işte baktım balık malık hikaye bari bir arkadaşımızın davetine iştirak ettik iğde bağları köyü ve güzel manzarası kirazlar erikler eeeeeeee BİTTİ güle güle
Kardişiiiiiiiim, avında raporunda güzel olmuş, bir dahakine daha kısmetli olsun inşallah. Oltan boş kalmasın kardeşim
Koral kardeşim çok güzel bir tatil olmuş ailecek güzel zaman geçirmişsiniz balıkta tutmuşsun daha ne olsun hayat bu işte ailen yanında bir sahil kasabası ve bir iki balık tuttun mu tadından yenmez .Oğlanında maşallahı var öp bizim için
avınız bereketli olmasada Ailenizle birlikte olmanız daha keyifli olmuştur.yüzünüzdeki tebessüm eksik olmamaması dileği ile Rastgele
Koral' ım ne güzel yerler öyle İnsana yaşama sevinci katıyor resimlerinden bile Her gününüz yaşam sevinci içinde geçsin, sevgiler
Evet.Gerçekten av bahane. Amaç şehirden biraz olsun uzaklaşıp,temiz hava alıp,stres atmak.Güzel bir tatil olmuş,bizimle paylaştığınız için teşekkürler.