17 Ağustos 2008 Baraküda avım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında levrekçi97 tarafından paylaşıldı.

1. levrekçi97

levrekçi97 Berk

Size 3 yıl öncesinden birazcık geç kalmış bir rapor sunacağım :D . Ben yaklaşık 3 aydan beri Adrasan'a gitmek için tutturdum,babam ve annem de beni kırmayıp tatildeyken bir günlüğüne uğrayabileceğimizi söylediklerinde havalara uçuyordum.Geceleri heyecandan uyuyamıyordum en sonunda adrasana vardığımızda zaten kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyordu gittik Menderes Bey ile konuşup anlaştık . Sabah saat 5.30 da kalkıp 6.00 da yola çıkacaktık her şey hazırdı o gecede uyuyamadım neyse en sonunda uymuş olacağım ki babamın hadi kalk Alp demesiyle normalde uykudan zar zor kalkan ben mızrak gibi dikilmiştim babamda bu halimi görünce Alp saat çalmamış saat 7.30 olmuş diyince şok oldum sonra şaka yaptığını söyleyince öyle rahatlamıştım ki :D .Neyse tekneye bindik saat 7.00 ye kadar hiç kimsede tık yoktu bu arada teknede tanımadığımız bir abi vardı ama çok iyi kalpli biriydi ki bizimde onunla gelmemize bir şey dememişti.Neyse saat 7.15 olmuştu ki tanımadığımız abinin misinası boşalmaya başladı tabi tekne hemen durdu abi yavaşça sardı balık zıpladı bu bir lampukaydı ancak arkadaşları onu takip etmemişti her neyse yeniden yol almaya başladığımızda daha 5 dakika geçmemişti ki babamın misinası benim şu ana kadar hiç görmediğim bir hızla boşaldı sonra gayet irice bir yazılı orkinosun yukarıya fırladığını gördük bu balık benim hayatımda gördüğüm en büyük balıktı ancak zıpladıktan sonra suya yeniden indiğinde olta boşaldı .Ben olayları ağzım açık izliyordum aslında her şey 10 saniye ya sürmüş ya sürmemişti.Her neyse sat 11.30 a yakın öğle yemeği molası için tekrardan kıyıya dönecektik ve saat 15.00 gibi yeniden çıkacaktık tam koya girdik bu seferde benim oltam gidiyordu ben çektim ama çok küçük bir palamut hemen balığa zarar vermeden saldık ve molayı verdik.Tekrardan suya çıktığımızda saat 15.25 idi ve saat 16.00 civarı benim oltam kırmalık bir yerden geçerken misinam öyle bir boşalmaya başladı ki şok oldum hemen sarmaya başladım inanılmaz ağır bir şey geliyor,sardım ,sardım reeling reeling teknenin yanına bir getirdim dev gibi bir poşet nasıl hayallerim yıkıldı inanamazsınız :( ben onun akya olduğunu düşünüyordum :D. Poşeti ayırdık ve yeniden oltalarımızı suya saldık saat 19.00 civarı geri dönerken tam koya girdik benim oltam boşalmaya başladı bu sefer balıktır umarım diyerek sardım reeling ve gelen bir baraküda idi Menderes abi onu alacaktı ki abi ben alayım dedim ve elimi suya sokup çıkardım baraküdayı hemen sevinirken balık elimden kaydı teknenin içine düştü babam da balığı alayım derken balık çırpınırken dişi babamın parmağına geldi ve babamın parmağı yarıldı baraküdayı çıkardık fotoğraf çektirirp saldık.Çok fazla balık tutamasakta benim hayatımda en mutlu olduğum günlerden biriydi okuduğuunuz için teşekkürler. :)

Fotoğraflar;

Cengiz Abi'nin tuttuğu ilk balık

Uploaded with ImageShack.us

Oltama gelen küçük balık

Küçük Palamutun suya geri salınışı

Yakaladığım baraküda

O zamanlar yüzüm ne kadar yuvarlakmış :D

2. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Ali, sana bundan sonra daha güzel avlarda büyük balıklar avlamanı dilerm, seni izliyoruz, sevgiler, hoşçakal.:) :) :)

3. levrekçi97

levrekçi97 Berk

Çok teşekkürler yorumuz için :) Kendimi geliştirmeye çalışıyorum derslerden zaman kaldığı kadar.

4. DieVaLue

DieVaLue Tamer

Favori Kamış:
    ALbaStar Major 4.20 Surf kamış
    Favori Makine:
    Banax SX4000
    En İyi Avı:
    Çingenepalamut'u
    haha kıskandım seni bak ;) ne güzel balıklar yakalamışsın öyle :)
    devamını dilerim.

5. aslanbora

aslanbora ümit yeng

Favori Kamış:
    SPRO 2.10 spin
    Favori Makine:
    shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek palazı * 600 gr.
    Güzel paylaşımın içi teşekkür ederiz Alp.

6. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Deepfishing gercekten iyi iş cıkarıryor :D balık tutmayı bilmeyene bile balık tuttruyorlar örneğin (coğu bayan) baraküda çok güzeldi.. tebrik ederim..

7. giyim16

giyim16 fezail ulukaya

maşallah dah abereketli avlar dilerim..