Merhaba dostlar... Uzun zamandır hava muhalefeti sebebi ile keyifsiz ve PalaMUTSUZDUM merada balığın olmamasıda eklenince son 5-6 av boş geçmişti.İki gün önce esen hava sonrası dışarıya aldığım tekneyi suya atıp tonozu düzenlemek adına bu gün limanın yolunu tuttum...17 Ekimde suya girmek kan dolaşımımı hızlandırmıştı Vakit kaybetmeden akşam suyuna çapari salmaya karar verdim. palamut için merada dolaşan sadece bendim bir ara aklıma geldi bendemi yoksa diğer teknelerdemi acayiplik.... Yaklaşık 45.dk dolaştıktan sonra uzaaaaaaaaaaakta sanki bir oynak görmüştüm evet evet oynaktı tüylerim bir anda dikilivermiş heyacan içinde motara tam gazı vermiştim fakat oynağa giremeden kayboldu 10 dk aynı bölgede dolaştım nafile hemen takımı ters düz edip 25 gr olan kurşunu 300 gr ile değiştirip motorun yolunu az kıstım çok geçmeden o muhteşem vuruşu hissettim ve hemen tekneye yolu verdim bir kaç balık daha yüknenince yeter deyip oltaya vuran 3 çift 1 tek balığı livara atıp aynı stil ile dolaşmaya devam ettim.. 15 dk sonra ikinci vuruş sonrası 1 çift 1 tek yakışıklıyı daha arkadaşlarının yanına bırakıp bu günkü avıma son noktayı koydum..... Rüzgar:2-4 Kuzey Kullanılan takım:35 iğne ördek tüyü çapari 04 MWC uzun düz pala iğne Köstekler 0.60 beden 0.80 Boylama.0.120 misina &5 mm örğü ip Tekne seyir hızı:saatte 3-5 km Kurşun :300 gr unutmadan bu av sonrası 5 yaş gençleştim desem yalan olmaz...
Üstad maşallah dizmişsin kuzuları yine Ellerine sağlık. Bundan sonraki avlarınında en az bu avda olduğu kadar keyifli geçmesini dilerim. Bu arada, Bu pazar kafayı bozdum Sarıyerden çıktım tam yol alıp Kilyosa kadar geldim, bir ara Senin meraya kadar gelip Palamutlarını çalayım mı diye aklımdanda geçmedi değil hani Ah keşke pc başından ahkam kesen arkdaşlarımızda senin gibi, benim gibi bu sevdanın peşinden koşturup emek veran insanlara ve sirküler dahilinde yapmış olduğu avlara saygı duymasını bilseler. Sağlıcakla kal, saygılarımı sunuyorum.
Hüseyin abi teşekkürler...mevlam daha iyilerini sizlerede nasip etsin... Erkan teşekkürler... Serbülent teşekkürler dostum keşke gelseydin...Acayiplik bende değil derdim en azından.. Ahkam kesen arkadaşa diyecek sözüm yok görevini yapıyor.... Meyve veren ağaç taşlanır as raporunu gitsin..
Aleykümselam Feridun ustam, tebrikler, geçen seneki palamut ağacını donatacak kadar avlanmışsın, bir dahaki avın bundan daha bereketli olsun.
Ellerine sağlık dostum daha güzel avların olur inşallah. Sevgiler not: Palamutların başını rahat bırak birgün sıkıştıracaklar senı bak bi köşede karışmam
abicim bırak şu palamutu lüfer başladı lüfer kovala biraz bak ben bu sene hiç tutamadım palamut yine çok güzel bir rapor ellerine sağlık avların daim olsun .
Vay vay vay...Maşşallah Benim Canım Dostum Feridun'um. Seni PalaMUTSUZ görmek beni üzüyordu zaten. Bizim oralara Palamut uğramadı bu sene , 40 metre boylama ipi ve 25 adet 2,0 wmc iğne ile donanmış gariban boylama takımım hazır ancak bu seferde balık yok Selamlar Değerli Dostum.
kimse marmara da boğazda balık yok diye hayıflanmasın...niye...çünkü hepsini feridun tutuyor....hehehe...palamutların efendisi-çapari kardeşliği...
Tebrikler Feridun abi.. vazgeçmemişsin palamutlardan. Lüfer peşinde koşanlara inat sen alıyorsun palamutunu