Ümit Bey, güzel avınızı ve güzel fotoğrafları paylaştığınız için teşekkür ederiz. Fırsatınız olduğunda altta vermiş olduğum linki incelerseniz sitemizde av raporu yayınlarken nasıl bir format kullanmanız gerektiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=14777 Sağlıcakla kalın.
tebrikler !!! levrekler çok yakışıklı)) balıklar yemle mi yoksa rapalayla mı tutuldu? bu aralar kötü çok kötü tutuldum levrek avına her levrek avını merakla okuyorum)) takip ediyorum birkak çeşit rapala ve silikon aldım ama sanırım menüyü daha dolduramadım)) varsa resimli sahte levrekavında kullandığınız görmek isterim!! teşekkürler rastgele!!!!
Maşallah çok güzel bir av olmuş. Bu levrek nası bir karın ağrısıdır böyle. Bir tane yakaladık hasbel kader şimdi forumlarda levrek raporlarını ayıklıyorum. Şimdi bunu da gördüm ya bu gece bi şekil bi yerde tutamasam da denemeler yapmam lazım. Halbuki daha dün akşam fishfounder'a at çek bana göre değil bi daha bulaşmam tembel adamım diyordum şimdi nereden nasıl yapsam planları kurmaya başladım. Ama demişlerdi bana bu levrek virüs gibidir diye bulaştımı kanına hastalık yapar levreğin peşinde koşar durursun diye. Tekrar tebrikler bereketli avlarınızın sürmesi dileğiyle.
Kardesim tebrik ederim. Sen boyle raporlari koymaya devam et, bizde Istanbul da ic gecirip duralim...
Tebrikler,Güzel avlarınızın devamı dileğiyle.Buarada nasıl bir takım kullandığınızdan biraz bahsedebilirmisiniz? Rasgele,
Tebrikler. Levrekler öncelikli duruyor. Sardalyadan yem yapmışşsınız. Biraz tarif edermisiniz. Sardalyanın yem yapılması konusu bildiğimiz bir konu ancak belki bilmediğimiz bazı ayrıntılar olabilir.
bülent abi önceki levrek raporlarım da yazdım zaten sardalya olayını.Oradan ulaşabilirsiniz bilgilere.Ayrıca msn den de yardımcı olabilirim saygılar.
gökhan abi kullandığım takım değişmez standarttır.Diğer levrek raporlarım da da var zaten ayrıntıları.Dilerseniz msn den de yardımcı olabilirim her konuda.rasgele,saygılar...