Herkese merhaba, uzun zamandır levrek avı için uğraşmaktan artık rüyalarımda bile levrek tutuyordum ve en nihayetinde bu geçtiğimiz hafta sonu 1,750 kg gelen bu arkadaşla buluşarak biraz olsun neşem yerrine geldi. Av hikayesi şöyle; iki kişi saroz körefezinde avlandık. Sabah 06:00 itibari ile at-çek yapmaya başladım, favori sahte rover 98 di. Muhteşem takipler aldım fakat hiç saldırma anı gerçekleşmedi, tabii dolayısıyla insanda sinir yapıyor eee haliyle bi süre sonra yoruldum ve bıraktım. Yooook yılmadım sadece akşam suyuna kadar mola verdim fakat bu sefer canlı yemle. Yem olarak teke ve ilerya kullandım, tekeye rağbet süper ama ilerya ya nazlı yaklaşıyor hayvan. Neyse 5 dk arayla ikisinede vuruş aldım , tekeye vuran 1750 kg geldi. ama ileryaya vuran tahminimce çok daha iri balıktı yaklaşık 5 dk mücadele sonunda galip gelen o oldu, alamadım kıyıya kısmet değilmiş Foto yüklemeye çalışacağım ilk raporum fotosuz olmaz..Herkese rasgele.
tabiki avlarda önemli olan ölümsüzleştirmek onun için evvela fotoğraf birde saros'ta demişşiniz acaba neresinde tam nokta yokmu rastgele.