18.05.2010...akyaka...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. modena

modena

bugün saat 14 civarı içimdeki levrek ve at-çek hormonlarında meydana gelen ani artışla kendimi kaybedim...içim geçmiş...gözlerimi açtığımda akyaka da buldum kendimi...inanın cennetten bir köşe...hava biraz kapalı biraz açık...az evvel bir sağanak yağmış...deniz çarşaf gibi...manzara harika...

neyse lafı fazla uzatmayayım...hemen sahte çantamı açtım...geçenlerde bahsi de geçti forumda yo-zuri crystal minnow un...bende de var hemde hepsinden...ama daha siftahı yok...tak turgay dedim kendime...hemen 9 cm suspend(askıda kalan) bağladım ve başladım atıp çekmeye...kısa bir süre sonra at-çek hormonumun normale döndüğünü farkettim...

öyle manzaraya dalmışım...belki diyorum kendi kendime...belki o gün bu gündür...ama o gün bu gün değilmiş...

kamışım da bir ara bir tıkırtı hissettim...çektim birde ne göreyim...boyu kadar sahteye saldırmış şirin mi şirin bir kum gridası...hemen iğneyi ağzından çıkardım 2 poz aldım sonra suya...

neyse ufaklığı hemen suya saldıktan sonra atıp çekmeye devam ettim...bir süre iyi sayılabilecek levrek takipleri aldıysam da sonuç sıfır...insanın gerçekten canı sıkılıyor...ama onlarda haklı be...yem sorunu yok...beslenme aç kalma sorunu yok...tek yol canlı yem...kesin geliyor...ama akyaka da marifet at-çekle levrek almak...lafı uzatmayayım avlanmaya devam ederken misinam kuvvetlice gerildi...bu ne ya derken birde sahtenin ucundan ne çıkta beğenirsiniz...ahtopot...evet at-çekle ahtopot...olaya bak...hem levrek yakalamaya git...hemde ne tut...beni bilenler bilir...levrek hariç ne varsa tutarım ben at-çekle...hatta neler neler tutarım bir bilseniz şaşar kalırsınız valla...gerçi şaşanlar var...:D :D ...misafirimin canını fazla yakmadan sahteyi çıkardım...sonra hop suya...

sevgili büyüklerim kardeşlerim ve küçüklerim bunlarda yağan yağmurdan sonra ortaya çıkan hayatın renkleri...hepinizi saygı ile selamlıyorum...akyakadan kucak dolusu sevgiler...

Son düzenleme: 18 Mayıs 2010
  2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Harikasın kardeşim, senin bu bitmek bilmeyen hırsını seviyorum, doğaya duyarlılığını seviyorum, gönlündeki levreği (atçek ile) alacaksın bir gün,

Allah gönlüne göre versin

Son düzenleme: 18 Mayıs 2010
  3. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Turgay her ne olursa olsun tebrikler, sen Murata bakma , illaki sonunda hedefin olan levreği yakalayacaksın, benden sana tavsiye ..... sen lüfere , kofanaya diye niyetlen bak o zaman nasıl yakalayacaksın .

4. modena

modena

bende seni seviyorum abim benim...harika olan sensin...:)

5. modena

modena

ismail abi iyi dileklerin için sağol...ama levrek bir başka abi be...elbette denizden çıkan her balık güzel ama levrek daha bir güzel...birde akyakada sahte ile bu balığı yakalayabilmek hem güzel hemde özel olacak...ancak yapacak bir şey yok kofanaya,ıskarmoza,akyaya,ahtopota devam...abi bunları bulamayanlar da var yani...:D :D :D

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    İnşallah bir gün olur da gönlündeki levreği yakalarsan sakın bu azmini kaybetme zira, bizleri böylesi güzel anlatılardan mahrum edeceğinden korkarım.

Diliyorum ki; at-çek hormonların her daim seni diri tutsun, levrek aldıktan sonra da.:p ;)

Çok güzel bir paylaşım. Cıvıl-cıvıl, neşeli, renkli. Hayatının renkleri hiç solmasın. Selamlar kardeşim.;) :)

7. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Turgay Bey tebrikler çok güzel bir anlatım çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler eline koluna yüreğine sağlık
    Gösterdiğiniz duyarlılık içinde ayrıca teşekkürler
    Umarım gönlünde yatan levreği yakalamak nasip olur

8. Metalist

Metalist Özkan

Canlılara yaklaşımınız ne kadar mükemmel, duyarlılığınız için tebrik ederim.

9. emrmtn

emrmtn Emrah Metin

En İyi Avı:
    kayıtlara geçecek birşey arıyor :)
    Turgay abi tebrikler güzel rapor olmuş,inşallah sizede bizlerede nasip olur şu levrekler :)

10. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Çok güzel bir rapor, fotoğraflarda harika tebrik ederim.

11. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Turgay, cok guzel goruntuler, ayrica duyarli davranisin ve azmin icin seni tebrik ediyorum. Kocaman bir levregi coktan haketmissin, inaniyorum ki mutlaka bir gun muradina ereceksin...

12. fish founder

fish founder Özgür

levrek dışında herşey at-çek'in iğnesine takıldı Turgay :)
    hatta bir çoğu ciddi boyutta avlardı 'kofanaları unutmuş değiliz',

Sana,ben oralara gelmeden ve beraber avlanmadan levrek yok :):D
    istediğin kadar dene dur :D:D

13. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Arkadaşlar bilmeyenler için belirteyim, Turgay kardeşim güzel kalpli, doğa dostu, iyi bir insan, bir o kadar da mütevazi.

Tüm avlarından telefonla canlı raporları alanlarımız var, kendisinin, bir çok akya, 5 kilo ve üzeri kofana ve bilimum diğer trofe balık avları var, yemli olarak bir çok trofe levrek ablarıda var, lakin Turgay baitcasting tarzı at-çek avcılığını Türkiye'de ilk uygulayanlardan, ve baitcasting ve sahte yem ile levrek peşinde koşmakta son dönemlerde. :D :D :D .

Yani benim gibi levreğe yabancı bir kişi değil :p , işin fantazi boyutunda :eek: :eek: :p

Turgayım gönlündeki avlara :)

14. modena

modena

balli abim benim çok teşekkür ederim...hormonlar konusunda aklında bir şey kalmasın abi...her zaman salgılama halinde...:)

15. modena

modena

mustafa bey beğenmenize çok sevindim sağolun...duyarlı olmayı başarabilmek en büyük avdan daha önemlidir...doğa kendisine saygı duyan ve koruyan herkese hakettiği hediyeyi verir...

levrek konusuna gelince...o artık benim için ütopya...:D

16. modena

modena

bizlerinde birer canlı olduğunu unutmayarak hareket ediyorum...teşekkür ederim...

17. modena

modena

emrahcığım bana senden önce nasip olur bu kesin...sizin oralarda güzel levrekler olduğunu biliyorum...

18. modena

modena

ibrahim çok sağol...bu arada unutmadan yeni kamışın nasıl...memnun musun...

19. modena

modena

ibrahim abi sağol...bende ki azim duvarı deler...çok güzel video linklerinin devamını diliyorum...

20. modena

modena

abi valla buraya gel sana levrek tutana kadar uyku yok...kofana falan sıktı artık...hep aynı balık...bana levrek lazım abi...:D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.