Boğazda akşam saatLerinde yapmış oLduğum Spin avcıLığına devam ediyorum.. Boğazda son 2 haftadır Lüfer famiLyası kendini hemen hemen her yerde göstermekte, seçiLen doğru ekipman ve ekipmana veriLen roLanti, aksiyon ve tasma iLe pekişen güzeL baLıkLar.. daha bereketLisi sizLerin oLsun..!
eyvaLLah güzeL insan.. eyvaLLah çaLışana degiL çaLıştırana bak.. eyvaLLah daha güzeLLeri sana denk geLsin kardeşim
eyvaLLah sağoLasın.. Amin ecmain eyvaLLah.. eyvaLLah.. Kendo hayru 125f EyvaLLah kardeşim eyvaLLah.. yukarıda yazdım..
Kardeşim seni sonradan tanıdım geçen gün meranda murat kardeşim iLe tanışmıssın, umarım birgün bizde tanışırız kendine iyi bak ALLAH'a emanet oL..
Güzel İnsan Yavuz kardeşim, İstihbarat kaynağım, hedef saptırmayan adam, net kaliteli gps olarak her zaman el üstünde tuttuğum, Av ortağımız. Ellerine kollarına sağlık. dahasının ve bereketlisinin her zaman oltanda olması dileğiyle Sevgiler.
eyvaLLah.. Yapmış oLduğu avLarın herbirinden farkLı feyzLer aLdığım, şu aLemde özüyLe sözü pekişen nadir İnsanLardan biri oLan saygıdeğer abim sana büyük bir EyvaLLah diyor, gün be gün bereketine bereket katmanı yüce rabbimden niyaz ediyorum.. Senin adına güzeL günLer çok yakın abi hayvan içerde kapıyı buLan kaçıyor bu günLerde.. SaygıLar
evet Murat'la tanıştık. aslında sizden o bahsetmişti bende konuya yazacaktım fakat pek alakasız olacağını düşündüm.. Umarım tanışırız, Murat'ta numaramız var yolun düşerse, belki Murat'la gelirsiniz... ararsanız görüşebiliriz. keyifli avların olsun. rastgele