günler öncesinden yaptığımız planlar az daha aksayacaktı ki çabalarım sonuç verdi ve hatasız planı uygulayabildik.... planımız cumartesi gecesi saat 02:00 gibi yola çıkmaktı. işten çıkmama az bir zaman kala çalan telefon biraz canımı sıkmıştı. eniştem acilen manisaya gitmemiz gerek diyordu. müşteriler gitmek bilmiyordu zaten. saat 21:45 te son müşteriyi de gönderdikten sonra hemen eve gidip ev halkını alıp doğru eniştelere ve oradan da manisaya... geriye dönüş saat 00:30 u geçtikten sonra başladı. eve geldiğimde telefonum ard arda çalmaya başladı. ersin(VONALI) ve cenk hazırlanmışlar beni bekliyorlar. saat 04:00 gibi çeşme ıldıra vardık. botu şişirip avlağa vamamız 1 saate mal oldu. dolunayın muhteşem yakamozunda kahvaltımızı yaptıktan sonra oltalar doğru denize...hepimizin hayali başkaydı. cenk mercanı sayıklıyordu en büyük mercanı o tuttu, ersin karagözden başka balık tanımam dedi en büyük karagözü o yakaladı. benim derdim de çupralardı tek çuprayı ben tuttum. ilk balık iri bir karagözdü. daha sonra ise onu mercanlar takip etti. çok güçlü bir asılmayla ve kafa atmalarla tek çuprayı aldık, küçük bir ahtapot kısa bir süre misafirimiz oldu. saat 11:00 den sonra balık kesti. bizde adaya çıkıp yemek ve yüzme molası verdik. saat 13:00 gibi yeniden başaladık. bu sefer balık çok azdı. saat 18:30 gibi avı noktaladık. muhteşem bir gün geçirdik. avlandık, yüzdük, daldık ve mangal keyfi yaptık. haftanın bütün stresini yakalayamadığım balıklara bıraktım. şimdi foto zamanı.... ersinin ocakbaşı retorantı buda restoratın botoparkı bunlar da hasılatlar... bunlarda mercanlar... buda toplu aile fotoğrafı... bunlar benim payıma düşenler... yer: çeşme ıldır yem: mamun ve sülünez olta: klasik üçlü dip oltası hava: 1-3 ile 2-4 hepinize rastgele....
helal sana yine döktürdün valla... sigara paleti koyacaktık polemiğe girmemek adına. gece o karanlıkta kaset bulabildik hoş görün artık
mehmety eline emeğine sağlık..sağlık ta ıldır da nerde burası yahu bu mağaralar... böle güzel ıssız koylar google earth tan grünüyormu buralar
cd çıktı mertlik bozuldu Güzelim kasetler çekmecelerde çürüyor valla aklıma geldi . Balıklar ve manzara süper elinize sağlık afiyet olsun
bize yasaklar çok gavur a zaten herşey serbest kendi yurdumuzda yasaklarla boğuşup durmuyomuyuz zaten. gavurlar müsafir ülkelerine döndüklerinde kaldıkları memnuniyeti anlatacaklar tabi, biz hep burdayız biz ne anlatacağız ki...!!! son sınıf vatandaş olmaya devam kendi yerimizde...!!!
gittiğimiz avlak yerlerinde rahatsız edilmekten geldi usta...!!! yasaklar korumakla alakalı olsa eyvallah şahsi olunca, gavuru da işin içine katınca söyleyiverdim öylesine...!!!
Maşallah maşallah harika bir av olmuş..Ellerinize emeğinize sağlık afiyet olsun Bu arada.. Balıklar kimin kaste geliyor
hepsini anlarım namık abi de temizlik onlarda değil şundan 30 sene öncesinde almanlar sabunlu bezle silinirlermiş duş nedir bilmezlermiş olduğu gibi görünmek de onlarda değil tıppa gelince doktorlarımız da artık bişeyler buluyor kök hücre çoğaltmak gibi fakiri koruduklarını da hiç duymadım... saygılar
Bereketli Olsun Valla Kardeşim Keşke Orda Olsaydim Diye Hayiflandim Ya Manzara Süper Baliklarda öle Süper Mangal Offfoffofoffff Nice Bereketli Avlara Dileğiyle Bol Avlar :d
avınız mukemmel olmus,anlatımında namık bey de bu guzel anlatıma guzel bır sıırle katılmıs bence ,kaset ısınede gelınce sıgara koymadıgın ıyı olmus,zaten anlamam nıye resımlerde balıgın buyuklugu ıle ılgılı olarak neden sıgara paketını koyarlar o kadar nesne varken,bır tarafta balık bır tarafta sıgara bence olmuyor,yakısmıyor. daha nıce bol avlar gecırmen dılegıyle
teşekkürler sedat, burası ıldırın karşısındaki adaların etrafında gezerken bulduk. google de varmı bilemem sağolasın. kaset artık bu işlere yarıyor.... bende çok eski kasetler var onları arasıra dinliyorum. bu kızımın son kurbanı artık çalmıyor. faydalanmaya devam ediyorum
ıldır gibisi yok. Çoook güzel ve her anı heyecan verici bir gündü.hele gece ay ışığı altındaki çay ve boyoz keyfimize diyecek yoktu.birde koydaki mangal partisini hiç sormayın.mükemmel bir gün geçirdik.Birde ilk yemleri takıp dibe göndermenin zevkini yaşamak anlatılması zor bir ifade.bu arada bir problemimiz var oda kürek çekmek.ama şu varki motoru olanlar bizim kadar gezmiyordur..kendimizi bir kaptırıyoruz bakıyoruz geriye bütün ıldırı gezmişiz kürekle . kollarımızda derman kalmıyor.en yakın zamanda motor almamız lazım.duydunmu kanka. pamuk eller cebe.yada sitedeki arkadaşlar aralarında para toplayıp bize kelepir bir elektrikli motor alırlarsa söz her balığa gittiğimizde dualarımızı esirgemeyeceğiz. şimdiden bütün yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara, abilere teşekkürü bir borç biliriz. kanka bak motor bedavaya gelcek. .bir sonraki av maceralarımızı dört gözle bekliyorum.
ferdi ve bergel'in kasetine mercan orhan ve müslüm babayada çupra geliyor. bir ara ibo falan denedim ama verim alamadım