Yer:Kuşadası Derinlik:94 metre Yem:Çim çim Takım:3lü dip oltası Katılımcı sayısı:3 Pazar sabah saat 06:00'da kalktığımda mukkemmel bir manzarayla karşılaştım ve sizlerle bu manzarayıda paylaşmak istedim. Avlak yerimize geldigimizde oltaları atar atmaz balıklar gelmeye başladı.Çapa atmadan akışa bıraktık. İlk balıklar gelmeye başladı ve Ahmet abim ikişer ikişer almaya başladı. Ahmet abinin yakaladıgı balıklar. Usta balıkçı huseyin abimin yakaladıgı balıklar. Gun sonumuz
Güzel av olmuş tebrikler..Pazar sabahı o güzel manzarayı ben de gördüm ama malesef raporluk sinaritlerin sadece sırtı üzerindeki diş izleriyle döndüğüm için rapor ekleyemiyorum...
Tebrikler mercanlar çok güzel. Manzara da dediğiniz kadar şahaneymiş. Daha bereketli avlarınız olur umarım, rast gelsin.
çok güzel bir av olmuş merak ettiğim mercan dışında başka bir balık gelmedimi yoksa geldide fotoğrafamı koymadınız
elinize saglık cok basarılı bır av olmus.ben de bugun uye oldum artık ben de ılk avımda tuttugum balıkları burada sergılerım allah nasıp ederse.
Tebrik ederim.. Yer Kuşadası isim Volkan olunca tekneninde resimlerini görünce sizin pratik Volkan oldugunuzu tahmin ediyorum.. Ama bir eksik var.. Aşkın yok bu sefer..Acep o niye gelmedi bu hafta
Hakan bey selam, Evet haklısınız Aşkın bu hafta aramızda yoktu.Insallah birdahaki avlarda olur. Saygılar
Tebrikler abilerim ellerinize sağlık balıklarda mükemmel dostlukta süper daha ne olsun tabiki afiyet olsun. Bugün Volkan abim yanında Hüseyin abim ve Ahmet abimle İzmir e geldiler konuşma fırsatım oldu kendileriyle.O gün balıklar gelirken sıcaktan bunalıp avı bırakmak zorunda kalmışlar ki az birazda olsa resimdeki hallerinden anlaşılıyor. Azıcık fazla kalsak sıcaktan hasta olacaktık dediler ama yeni avlak gördüğüm kadarıyla çok güzel çalışmış 94 m gerçekten derin ve el oltası attıkları için iyi kol çalışması yapmışlar. Ben o gün kayınpederle teknesini Eski Foçadan Yeni Foçaya götürmesine yardım ettim. O yüzden ava katılamadım inşallah başka bi avda görüşmek üzere saygılar.