YER: Sarayburnu YEM: Yaprak Zargana kaşıka arkası OLTA: Uzun Olta SAAT:15:00 - 18:00 aralığı OLTA: 0,80 El oltası Maxıma BEDEN: 0,35 t-1 trabucco camocast süper elite BEDEN BOYU: 4 Kulaç GAGALIK: 1 Numara mustad. DERİNLİK:11 mt-13,5 mt aralığı. AV NEDENİ: Balık tutmak TUTULACAK BALIK: Lüfer AKINTI HIZI: 3-3,5 MPH. KURŞUN : 350 gr. top. varış suresi 20 dk BALIK TUTULUŞ ŞEKLİ: Uzun Olta tutulan balık :Lüfer 3 balık geldi. Dün sabah maalesef işyerinde olmam nedeniyle sabahtan balığa çıkamamıştım. öğleden sonraya kaldı balık sevdası. akşamüstüne doğru ufak bir gezinti yapayım amaçlı yapılmış bir avdır. Yem olayına gelince sağolsun arkadaşlarımın livarlarında sabah avlarından kalma yemleri vardı 5 adet yemle beraber yola çıktım hava gayet güzeldi. Amaç balık tutmakya doğru meraya zaten yaz kış birilieri muhakkak vardır mera üstünde uzun olta suya yemle beraber. Bu arada limana iş kıyafetleri ile gidip 5 dakika sonra üstü başı balık kokan kıyafetlerle dışarı çıkmak ve o kokuyu hissetmekte cabası. Neyse av kısa süreli ama yine boş geçirmedik kısmetimize düşenler gayet güzel yeter diyerek avı noktaladım. ve gece sat 19,30 sularının olmasını bekledim. ki zarganaya çıkmam lazım 19/10/2010 sabahı balığa çıkmak için. ve zargana süzmeye çıktım. havada yağmur sıkı yağdı bir ara elde kepçe zargana süz. birde yoksa ve zorsa işte o zaman dahada insanı yoruyor. neyse bundan sonrası 19/10/2010 tarihli raporda.....
Abi k Her raporunu okuyor ama her zaman cevap yazamiyorum, çok güzel avlar yapıyorsun , daha da güzelleri olsun inşallah, dahasına rastgele ...
Abi Her raporunu okuyor ama her zaman cevap yazamiyorum, çok güzel avlar yapıyorsun , daha da güzelleri olsun inşallah, dahasına rastgele ...