Merhaba cumayı cumartesiye bağlayan gece çıktık köprüye, gece 3ten sonra patır patır çinekop çektik. Bizimle beraber herkeste çinekop akını vardı. 2 saat içinde ele geçenler: 12-13 adet çinekop alıp öğle yemeklerini çıkarttık =)
tebliğ 3/2 okumuş olsaydınız bu balıkları yemek yerine suya iade ederdiniz seneyede lüfer olarak tutup yerdiniz.20 cm. altı lüfer tutmak yada herhangi bir limit altı balığı alıkoymak amatör balıkçının yapmaması gereken bir şeydir.
Tebrik ederim ama birsey soylemek istiyorum yaniliyorda olabilirim ben kopruye cok yakin oturuyorum ve kopruye hic gitmedim sebebinden bahsediyim , balikcilik spor olarak meditasyon odakli dinlendirici ve mumuhtesem zevkli bir ugrastir emek ister mucadele ister peki kopru de ne var sarkit assagi bekle cek ne emek var ne zevk vizir vizir arabalar pis mazot yatagi tekneler omuz omuza verilmis dipdipe bence koruden balik tutan balikci dgldir tek derdi balik yemektir yalnis ta dusunuyor olabilirim fakat bakis acim emek harca ve ye sarkit cek dgl o yuzden av raporu dgl balik pazari benim icin bu sozum sizede dgl belki ilk defa gittiniz darilmayin lutfen tekrardan tebrikler
Genckemo bey kopruden bahsediyoruz belliki pek profilden bilginz yok guzel guzel seyler yazmissiniz bir takimcaparileri karisiyor diye kanli bicakli oluyor insanlar hangi teblig den hangi yonetmelikten bahsediyorsunuz sizin gibi dusunse herkez keske fakat kopru rezil bilinc yok kovayi doldur tepeleme gerisi boşşş