sabah 5,30 emırgan sahılınde olta basında nobetımız başladı..hava super ekım ayının ortasında olmamıza rağmen ruzgar yok soguk yok.. Fakat balıkta yok.oncekı gun aksamından sabah 10 kadar bekleyenler 1 sarıkanat almış o kadar.. bırde ıskele dıbındekı kucuk hamsıler , gumus ve ıstavrıtler vardı ınsanlar bunları avlıyor ..kafalarına gore ayıklıyorlar kcuk buyuk demeden hop kovaya.. bende tuttum bırkaç adet ama tekrar denıze bıraktım buyumelerını beklıyecegım acelem yok.. cok cok amator olarak keyfımı surdum mıs gıbı havada altamı attım cektım bekledım ama balık yok oradakı oltacılara gore 1 ay daha boyle gıdermıs hava sogumaz denız sogumaz ıse.. hadı hayırlısı.
Vicdanlı biri olmanın mükafatını allah nasıl olsa verecektir merak etme.Onlar değil sen amatör balıkçısın.Onlar ise bohçacı...
valla çalışma yoktu bıtmıs ve genıslemıs sanırım..bende yılda bır kez gıttıgım ıcın durumdan uzağım.. fakat mekan gayet genıs ve rahat..
Evet bugun yıne aynı yerde bu sefer daha kalabalık olmakla beraber cayımız boregımızle gıttı balık tutmaya.bu sefer yuzumuz guldu.ıstavrıt ve cınekop yakaladık ufaklar denıze buyukler kovaya. Ben balıktan cok anlama (akvaryum hariç) ama ben bukadar ırı buyuk ıstavrıt hayatımda gormedım..bu nasıl bırseydır essek ıstavrıtı dıyen bıle oldu yanımda balık tutan dıger oltacılar. Saat 7.30 == 9 arası gayrt guzeldı sonra kesti.. Herkeze rastgele...