Başlıktanda anlaşılacağı gibi hedef balık sarıkanat lüfer olmasına rağmen ters köşe bi av oldu gece 12 gibi avlaktaydım dün gece iş dönüşü uğradığımda peşpeşe alınan dişlilerden sonra bu gece dişlilerin izi yoktu.Saat 2 ye kadar vuruş dahi alamadık.Sonrasında takımlara gelen iri istavritler kafamda bi lamba yanmasına neden oldu .Sessiz sedasız diğer oltaya çapari taktıktan sonra 25 gr kurşunla kısa atışlara başladım yaklaşık 1.5 saat çok güzel balık yaptı.Ardından yemliye aldığım sıkı bi vuruşla istavrilerde kayıplara karıştı bol istavrit iki adatte sarı kanatla avımı sonlandırdım.Ben toplanırken çapari atan 1 2 kişi vardı istavritlerse yerini kraçalara bırakmıştı.(Alınan iki çinekop ve bir miktar kraça suya iade edilmiştir.)
Kerem abi teşekkür ederim daha iyileri sizlere rasgelsin avlarınız daim olsun... Ferdi bey teşekkür ederim daha iyileri sizlere rasgelsin... Ömer abi teşekkür ederim boyutlar iri olunca yakın mesafede gerçekten keyifli bir av oldu daha iyileri sizlere rasgelsin avlarınız daim olsun... Erdem bey teşekkür ederim daha iyileri sizlere rasgelsin... Kamuran abi telekkür ederim daha iyileri sizlere rasgelsin avlarınız daim olsun... Kerim bey teşekkür ederim babalar gezinirken bebeleri alıkoymak anlamsız olacaktı yem sıkıntısıda olmayınca gönderdik hepsini.Daha iyileri sizlere rasgelsin...