Değerli arkadaşlar, dün başarısız bir antreman yaptım,kötü havaya rağmen bir kaç saat olta attım lakin balık alamadım. Bu sabah şiddetli yağmur ve lodos rüzgarları altında yine yerimi aldım. İlk 1 saat içinde 3 çinekop bir sarıkanat alarak yine umutlandım fakat balık yapmadı, çok uğraştık bir kaç oltacı arkadaşım ile; lodosun da yardımıyla oltaları epey de ileri atmamıza rağmen, devamı gelmedi. Bu sefer işi inada bindirip, hiç değilse tavalık bir şeyler olsun diye çapari açtım, onda da biraz tırsi, ara ara biraz iri istavrit aldık fakat yağmur iyiden iyiye şiddetini arttırınca avı sonlandırdım. Sizlere de her daim rastgelsin.
tebrik ederim cevat abi zor havada yine çıkarmışsın 3 5 bir şeyler devamını dilerim en azından yağmurlardan sonra salı gününe kadar balık tutamayacaz gibi görünüyor
cevat abi bu arada bende üsküdarlıyım pek orda avlanmasamda ama senin avlandığın yerde oturup çay içerim zaman zaman ve balık tutanları izlerim bir gün denk gelirse tanışmak isterim seninle...
Olsun hiç yoktan iyidir bunu bulamayanlar var Yağmurda carbon kamış hiç kullandınızmı sizi hiç çarptımı ?
tebrıkler afıyet olsun bende bu sabah maltepeye balıga cıktım ın cın top oynuyordu denızde uskudara gıdeyım dedım sonra vazgectım ıyıkı vazgecmısım
Üsküdara gider iken aldı da bir yağmur. Orası da sürekli kalabalık olur. Fakat hava sert olunca durulmaz. Yine de rastgele diyelim.
yinede birşeyler yakalamışsıznı tebrikler... ben balık tutmasamda oltayı atmakdan bile zevk alıyorum.
Teşekkür ederim Hakan bey, size de herdaim rastgelsin Sağol Furkan, bizlere hava farketmiyor, bu havalarda olta atmayınca ''ağustos balıkçısı'' derler Üsküdar da, sana da rastgelsin. Teşekkürler Nihat bey, evet buna da şükür.Selamlar Çok memnun olurum genelde her sabah 7.30-9.30-10 arası olta atarım. Sevgili Emre, çok şimşekli havalarda kamışı dik olarak tutmazsan bir sorun çıkmaz. Mustafa bey, teşekkürler, sizlerede rastgelsin. Hava gerçekten soğuktu, yağmur ile birleşince daha berbat oluyor, önemli olan az da olsa balık çıkması, teşekkürler, selamlar. Teşekkürler.
Teşekkür ederim, size de rastgelsin, selamlar Teşekkür ederim, size de rastgelsin. Evet müdavimi fazladır, size de rastgelsin. Sevgili Muhsin, sen bu aralar olta atmaktan vazgeçtin herhalde, özlettin gelsene çay içmeye, sevgiler Teşekkürler, önemli olan oltaların suda olması o bambaşka bir keyif.Selamlar