18 Ekim 28 Cm Sarıkanat

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Everalone tarafından paylaşıldı.

1. Everalone

Everalone İbrahim

Favori Kamış:
    Mermaid 4.20Cm Surf (AlbaStar)
    Favori Makine:
    AlbaStar Double 60
    En İyi Avı:
    Şimdilik Tatlısu Levreği
    Önce Gündüz Barajda 2 Adet Sardalya (ben balığı tanımıyorum yanımdakiler sardalya olduğunu söyledi onların yalancısıyım)

Akşamında Emirgan Taraflarında eşimle çinekop beklerken aldığım bir sarıkanat,
    resimde gözüken 22 cm lik çinekopu ve gelinciği orada tanıştığımız doktor lakaplı abim bıraktı

2. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    İlk tebrik benden olsun. Sardalyanın büyüğüne tirsi denildiğini biliyorum. Marmara'da bu mevsimde tutulabiliyor.

Bir dostum beni uyarmıştı, balığı kurşun vb. ağır metaller ve boyalar içeren gazete kağıdının üzerine koyarak murdar etmeyin diye :) Size de hatırlatmış olayım. Rastgele..

3. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Tebrik ederim İbrahim. O iki balığı barajda aldıysan sardalya olamazlar, sardalya deniz balığıdır çünkü. Tatlısu balıklarını hiç bilmediğim için türünü söyleyemeyeceğim. Diğer balıklar güzel, sarıkanat nerede ise lüfer olmuş. Tebrikler.

4. alpikom

alpikom ALPAY SEYHANOĞLU

hocam tebrik edrim.yalnız barajda tuttuğun balıklılar kesinlikle sardalya ve tirsi değil.tatlı suda olmaz onlardan.

5. 3182

3182

daha bereketli avlar yapman dileğinle ibrahim. Tebrikler.

Arkadaşlar belirtilen balık gökçenez diye tabir edilir. Tatlısu uskumrusu da denir. google dan gökçenez diye aratırsanız resimlerini görebilirsiniz.

6. karetta

karetta okan

barajda yakalananalar tatlısu kefalinede benziyor üsten çeksen daha kolay teşhis edilirdi

7. harpoon2

harpoon2 Yurtsever

Evet arkadaşların da dediği gibi o balık sardalyada değil tırsi de. Ama boğazda bazen çaparilere sardalya geliyor.2 gün önce bana geldi.Avlarınız için tebrikler. Devamına rastgele...

8. Serji

Serji Serkan

tebrikler daha bol avların olsun inşallah..afiyet olsun