Çaylarımıza DİKKAT :laughing: :laughing: :laughing: İSTAVRİT 11 numara iğne 0,13 köstek 0,23 beden 60 gr kurşun 16:00 - 20:00 4 kilo Pazar günü 12:00 civarında bizde buluştuk yine Serkan abiyle (acemi01), sahile indiğimizde bir tane olta atan yoktu. Sevincimizi görmeliydiniz Biz bu yemlik balığı nasılsa çıkartırız derken yaptığımız özel takımları açıp çalıştığımızda bir de baktık yemlik derken livar gülle gibi olmuş. Lüfer amcalardan verim alamayınca da saat 02:00 civarlarında evin yolunu tuttuk. Aldığımız istavritler tavalık olarak kar kaldı. Herkeze RASTGELE...
Bu zamanda bu kadar istavrit takdire şayan bir av olmuş. Lüfer de en yakın zamanda bu kovada yerini alır. Oltası suda olan balığı tutar. Rastgelsin .
emre ben senin kovanda artık istavrit görmek istemiyorum lütfen kır şu zincirleri sarıkanat lüfer bekliyorum senden hadi usta rastgele..
Doğru söylediniz, ben bir araştırma yapayım.. Sanırım yanlış av yapmışım, bir dahakine 15-16 cm değil 20-25 cm olanlarını bulmaya çalışırım... Ne yapalım öğreneceğiz işte biz de bir gün bu işi...
Tebrik ederim. İstavritlerin kıymetini bilmek lazım. İstavritler olmasa Lüferi Çinekopu neyle kandırıcaz))) Rasgele...