merhaba arkadaşlar ve abilerim, 18 kasım 2012 pazar hav rüzgarlı ve parçalı bulutlu, zaman zaman akıntı bizi bunaltıp yorsada havanın serinliği uzun soluklu çalışmamıza yardımcı oldu. yer : kandilli saat : 11:00-15:00 sahte: parlak kaşık helogramlı ve blufish beyaz kırmız sahte kurşun : 250-300 4 haftadır deniyorum fakat sonuç alamamıştım. yeni sezon ilk sarıkanat ve çinekoplarımı tuttum. sarıkanatlar 10cmlik mavi ve turuncu eurofishle alınmıştır. günün engüzel olayı ise tazecik KENDO LV-MINNOW 88F sahtemin 2. atışta tekneden dolayı takılması ve 5-10 dakika sonra avlaktaki başka bir abimizin benim sahtemi geri çekmesi olmuştu. ismini bilmesemde buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. zaiyat, 250gr*4 kurşun 2 adet 10cm lik mavi ve turuncu euro fish sahte 1 adet kaşık 2 iademiz var ve iki adette sınıra yakın fakat limit altı balığımız var. daha dikkatli olacağım. boğazın farklı güzelliklerinide paylaşmak istedim.
Hakan tebrik ederim . kandilli de balık tutmak meşakkatli olmasına karşın , boğazın eşsiz manzarası herşeyi unutturuyor. 250 -300 gr kurşunla çalışmakta her baba yiğidin harcı değil tekrar tebrikler , rastgelsin
Hakancım, tebrik ederim. Arada öyle kaçar. Önemli olan bilinç sahibi olmak. O ağır kurşunlarla zorlu av yeri Kandilli. Tebrik ederim.
balıkalr süper,,tebrik ederim.. bişi farkettim fotoğrafa bakarken, mause nin rollerini ileri geri hareket ettirince resim üzerinde , en büyük balığın büyüme süreci canlanıyor sanki..deneyin bi görün
teşekkürler hakan, teşekkürler naim abi, boğaz manzarası harika, avlak biraz zor ve zahmetli, yeni makinamı denemek için gitmiştim ve entoh bile zorlandı, ama balığı hissetmek gerçekten çok zor ve alışkanlık istiyor ilk 1-2 balığı hissetmedim. teşekkürler kamuran bey teşekkürler can bey vallahi biraz zor oldu ama oldu teşekkürler kerem abi, bu avlağın en güzel yeri uzağa atmaya calışmamak, en zor yeri ise sürekli boğaz trafiğinin içinde olmak ve verilen zaiyatlar, kurşunlarda cabası sağol volkan abi birazdaha sabır yakında otorafa gelecek, gerçektende güzel bir tespit hoş oluyor.