Merhaba arkadaşlar yazacagım o kadar çok konu varki hangisinden başlayacagım bilmiyorum. Öncelikle baraja gecedenmi gidelim yoksa sabah erkenmi gidelim tartışmasından sonra gece gitmeye karar verdik. Gece baraj insan kaynıyordu her adım attıgımız yerde insanlar vardı. Bu durum bizi neşelendirsede sabah bayagı üzdü. Nedenine gelince anlamışsınızdır tırıvırıcılar yani katiller oradaydı. Sabah otların içinden buldugum 1 poşet gizlenmiş tırıvırıyıda güzelce yakmış bulunmaktayım. Ayrıca gelen jandarmada bu olaya müdahale etti. Tırıvırı avcılarını tespit edip malzemelerine el koydu ve o insanları o bölgeden uzaklaştırdı. Gelen komutana bizim tırıvırıya karşı oldugumuzu benimde 1 poşet tırıvırı bulup yaktıgımı söyleyince bana şunu söyledi. Adamın elinde olta takımı var onunla avlanıyor gibi gözüküyor ama arkasındanda 3-4 tane tırıvırı atıyor bizde bu yüzden sportif avcılarla tırıvırıcıları seçemez duruma geldik bu yüzden burada avlanan herkesi uzaklaştırıyoruz dedi. Ama siz biraz bekleyin ortalık sakinleşsin avınıza devam edin dedi. Anlayışlı yaklaşımından dolayı Komutana teşekür ettim. Gece başlayan olta takımlarımızdaki sorundan sonra jandarma sorununuda hallettikten sonra at çek yapmaya başladık. Lakin barajdaki balıkları biri yemledi yada balıklar yok oldu buna inanamıyorum ama. Geceden ertesi günün öglenine kadar hiç bir kimse 1 tane balık yakalayamadı. Bende bu duruma bir anlam veremedim. Hava kapandı yagmur yagdı Tekrar güneş çıktı ama hala balıklar ortalıkta yoktu. 1-2 tane önümde cumburlopp diye suda oynayan balıklar haricinde hiç bir balık izine rastlayamadım. İşin garip yanı kaynar ve tahtaköprü tarafından almış oldugum av raporlarıda balıgın olmadıgı yönündeydi. Bizde elimiz boş döndük ama güzel ve temiz bahçecik barajı havası almış olduk. Bazı resimler çektim bunları siteye koyucam. Belirtmek isterim özellikle bu konuda bilinçlendirme çalışmalarında bulunmak istiyorum. Barajımız adeta çöp yıgınına dönmüş durumda. Resimleri görünce bana hak vereceksiniz. Ayrıca agaçlık olan bölgeden atılan ve agaçlara takılan tırıvılar yüzünden bende 3 defa misina kesmek durumunda kaldım. Unutmadan at çekle tuttugumuz sadece 1 tane su yılanı oldu. İstemedende olsa oltamıza takılıp yaralandı elimden gelen birşey yok malesef. Umarım yaşıyorsundur...
Işte Resimler http://img260.imageshack.us/img260/8306/dsc01127xt8.jpg http://img260.imageshack.us/img260/5205/dsc01128bv1.jpg