Merhaba arkadaşlar; 18 MAYIS 2008 PAZAR günü sabah ezanı ile birlikte baraja olta atanlar arasında olursanız bu yılın en iyi avını yapacagınıza inanıyorum. Kayseri / Pınarbaşı Açık Ceza Evi'nin yanındaki stabilize yoldan giriş yaparak Bahçecik barajına ulaşabilirsiniz. Rasgele...
Rastgele. yalnız hangi balığa olta atacağınızı yazmamışsınız, onuda yazarsanız iyi olur ve umarım av yasağı devam eden bir balık değildir.
Evet en büyük açıklamayı unutmuşum. Turna ve Alabalık için olta atıcaz. Av yasagı kalktı. Yani bir sorunumuz yok.
Nasip kısmet olursa görüşürüz inşallah, ancak açık cezaevinin (diğer adıyla at çiftliğinin) yanındaki girişin stabilize kısmının kapatıldığını duymuştum. Araç geçişinin imkansız hale geldiğini söylediler. Ama son durumu nedir bilmiyorum..
kısmet olursa gellelim inşallah orda güzel bir av yapalım allahın izniyle hem kayserili usta balıkçılarlada tanışmış oluruz ......
Bende bir Kayserili olarak işallah orada olacam. Rıfat bey sizinlede tanışmış oluruz işallah.daha doğrusu tüm Kayserili balıkçılarla tanışmak çok zevkli olacak. Sevgiler.
o tarihte gitmeyi planlıyoruz inş görüşme fırsatımız olur dediğin yere 19 nisan da çadır kurmuştuk tatlı sular topicine bakarsan görürsün abicim görüşmek dileğiyle
Yollar dağlar tepeler hepsi bizim, biz balıkçıların. İçimizdeki doğa sevgisi yakıtımız, balık sevdası kepçemiz arabamız. Yeterki ağlara ve tırıvırılara dolanmayalım. Her yer ve zamanda her koşulda ulşaırız değil mi nasılsa..Hepinize selamlar..
Merhaba kardeşim. Herhangi bir araca ihtiyacın yok. Pınarbaşı otobüslerine bindiğin zaman inan bir aracın yaktıgı yakıt bedelinin 10 da birine oraya ulaşabilirsin. Dönüş kısmına gelince orada bulunan amatör balıkcı arkadaşlarımız inanıyorum ki senin kayseriye tekrar dönüşün konusunda yardımcı olacaklardır. Bende orda olucam görüşmek ümidi ile. Not: Aracımız Yeşil Renkli Transporter Olacaktır. Ailecek ordayız inşallah...