Merhaba, Dün gece su üstü sarıkanat denemesi yapmak üzere sahile indim. 5-10 kişi haricinde çok fazla balıkçı yoktu. Arabayı parkettikten hemen sonra spin çalışan shadowpane (Hakan) ile tanışma fırsatımız oldu. Tam merhabalaştık ki oltasına bir tane dişli atlayıverdi. Ancak kenara çıkarmak nasip olmadı. Gece boyunca balık yapmamıştı. Oltalarımı açtım ve ben de çalışmaya başladım muhtelif sahteler ile. Sabaha kadar hiç takip alamadım. Hava aydınlandı ve 1 saat kadar geçti. Saat 06:00 sularında bir adet yakışıklı kaşığıma atlayıverdi. Saat 08:00'e kadar 6 adet dişliyi kandırdım ama devamı gelmedi. İstavrit başlayınca denemem gereken bir çapari vardı, onu denedim ve 3 atış kadar çapariyi çalıştırıp kalabalığın içerisinde kaybolmadan toparlandım. Herkeze RASTGELE... TAKIM: Kaşık BEDEN: 0,25 KURŞUN: 70gr TAKIM: Kırçıllı istavrit çaparisi. KÖSTEK: 0,12 BEDEN: 0,24 İĞNE: 11 no KURŞUN: 100gr
Maşallah dıyelım tebrıkler cok guzel av olmus bırısı benı alıştırsa şu rapala kaşık olayına guzel olucak
Tebrikler Emre bereketli olsun afiyet olsun, kurşun ağırlıklarına bakılırsa hiç akıntı yokmuş birde kaşık olarak ne kullanıyorsun?
Eyvallah sağolasın Emre, bu arada sitelerin ikisi de çok güzel olmuş hele çapariler on numara, artık çaparileri senden almak lazım, takipdeyim...
emre merhaba, balık boyları gayet güzel tatminkar, çapari yapımındaki kaliteni konuşturmuşsun. eline emeğine sağlık. avların daim olsun. tekrar karşılaşmak üzere rastgele
Fc capariler cok guzel is yapiyo herkez kiraca cekerken iri istavrit tuttum emre bey tekrar tessekkurler.
Teşekkürler Ahmet.. Teşekkürler Remzi abi, her zaman yardımcı olabilirim. Teşekkürler Hasan abi.. Teşekkürler Faruk abi.. Çok sağol, umarım tekrar karşılaşırız.. Ben teşekkür ederim, her zaman bol balıklı avlar dilerim..