balık tutkunu arkadaşlara selamlar. 17 mayıstan başlayan nasıl denize açılabiliriz. çalışmalarında en sonunda 17 mayıs saat 23:00 te görüştüğümüz kaptan şeref beyle anlaşıp, sabah saat 06 da arkadaşım hasan ateşle beraber tekneye hareket ettik. ve hemen denize açıldık. kaptanımız bizi geçen hafta selinda ile çıktığımız yerin daha sığacıka yakın olan bir yere demir attı. bu yeri pek bilen yok. haydi rastgele dedi. bizde oltaları suya attık. yemimiz sülünez ve çimçimdi. Atar atmaz oltaları hasan hemen abi geliyor dedi. heyecanla bir baktık isparoz ama okkalı. arkadan banada aynı şekilde. hiç boş durmak yok bizde. sabah kahvaltıyıda yapmamıştık. açtık ama inanın oltaları biryere koyup yemek yiyemiyoruz. zaten ensonunda kaptan şeref dayanamadı sofrayı hazırladı. allah ne verdiyse atıştırdık. saat 8 civarı oltaya ağır bişey takıldı. çek allah çek bir yandanda hasana bağırıyorum. hasan koş yardıma ağır bişey geliyor diye. 1 kg. civarı dülger(peygamber balığı) takılmış oltamıza. fotoğraf makinemizin pilleri bitik olduğundan o anda çok az şeyleri görüntüleyebildik.ama sığacığın bereketi resimlerde görüldüğü gibiydi. hasan beyin ablası sevim hanım balığa götürmedik diye etmediğini bırakmadı. anlaşılan bir amatör balıkçı daha geliyor aramıza. gün sonunda yüzler gülüyor ve akşamada tabi ziyafet en kötü günümüz böyle olsun diyoruz.
Valla hocam benim pc den mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama hicbir foto acılmıyor Ben yine de kutlarım..
e nadir abim bensiz balığa çıkarsanız böyle olur tabi, buradan tüm izmir balık ve deniz severlere sesleniyorum yapın artık bir organizasyon paslandık
tebrikler Abi tebrik ederim , guzel av olmuş çeşit bol bayağı tutmuşsunuz komsulara bile yeter , bir sonraki avda işallah birlikte oluruz iyi gunler
tebrikler ellerinize sağlık güzel av olmuş oltalarınızdan balık yüzünüzden tebessüm eksik olmamaması dileği ile .rastgele
Nadir abicim elinize sağlık, ne güzel dizmişsiniz balıkları ya. Peygamber balığını yediniz mi, lezzetli miydi?
Sayin Nadir abim tebrikler cesitli ve bereketli bir av olmus eline emegine saglik paylasim icin tesekkürler.