Tarih : Saat : 19.12.2012 Sabah 07:00-17:30 Yer : Galata Eminönü tarafı Galata Orta Bölgesi Takım: Sinek İğne 8 Numara Yemli + 4lü Yem: Tuzla sote edilmiş geceden hazırlanmış Tavuk Göğsü Yakalan Balık : 3 Kilo İstavrit + 1 Adet Eşek İstavriti 4 Adet İzmarit Ve 20.02.2012 tarihinde balıklar büyük ailemizin miğdesinde Gerçekten galatada uzun süredir balık olmaması beni üzüyordu ama acıkan balıklar simdi güzel havalarla birlikte oltalarımızı şenlendirmeye başladı. . İnşallah böyle gider daha güzel avlarda birlikte olmak dileğimle.. Tüm Galata Sevdalarına Selamlar....
tebrikler onurcum galatada yem olarak genellikle hamsi kullanıyorlardı bu ara.tavuk göğsünü ilk kez duyuyorum.birde balık saat 10.00 dan sonra yapıyormuş.siz saat kaç civarı yoğun vuruşlar aldınız ?
Ooooooooo istavrit en sevdigim baliklardan biridir tavada ne guzel olmustur onlar taze taze afiyet olsun=))
Genel olarak dediğin gibi hamsi ve karides ama şunu söylemeliyimki tavuk göğsü daha çok iş yaptı çünkü zaten temiz oluyor. Hem kokmuyor hemde aldıgın balıgın agzından kolayca cıkıp 3 4 kez atılabiliyor aynı yem.. genel olarak şunu söylemeleyim cumartesi günü sabah erken saaten tam gün aksam 17:30- ve 18:00 kadar tam yaptı ama 11-12 sıralarında biraz fazlaydılar...
TEBRİKLER , ONUR KARDEŞİM.TABLO ŞAHANEMİ ŞAHANE OLMUŞ.DERSİNE ÇALIŞAN SINIFI GEÇER.SENDE DERSİNİ ÇALIŞIP , HAKEDEREK TAKDİR ALMIŞSIN.İNŞAALAH TROFE BALIKLAR YAKALARSIN.ALLAH DAİMA ŞANS AÇIKLIĞI VERSİN.BOL BOL BALIK TUTAR , BOL BOL NEŞELENİRSİN İNŞAALLAH...MUTLU KAL , HOŞÇAKAL...BURSADAN KUCAK DOLUSU SELAMLAR...ONUR KARDEŞİM GALATA KÖPRÜNDEN BALIK YAKALAMAK SORUN OLUYOR DİYORLAR , BU GERÇEKTEN DOĞRUMUDUR? BURSADAN GELİP , İSTANBUL GALATA KÖPRÜSÜNDEN BALIK TUTMAK HEP HAYALİM OLMUŞTUR...ONUR KARDEŞİM BU KONU HAKKINDA BİLGİ YOLLARSAN BENİ ÇOK ÇOK MEMNUN ETMİŞ OLURSUN...İNŞAALAH BIKANA KADAR BOL BOL BALIK TUTURSIN ONUR KARDEŞİM.EN GÜZEL GÜNLER SENİN OLSUN , HOŞÇAKAL...
Tebrikler Onur, eline sağlık özlemiştik istavriti:thumb: Ercan bey, forumda büyük harfler kullanmazsanız daha iyi olur, forum kurallarındandır.Çok göz alıcı ve yorucu oluyor
teşekkür Beni büyük harfle yazılmaması uyarısında bulunan tüm üyelere teşekkürü borç bilir,tüm balıkavınet üyelerine trofe avlar dilerim.tüm üyelere selamlar...
Ercan abi Balık Tutmak Her yerde zordur ama önemli olan kendini buna hazırlayarak gitmek galata biraz yorucudur kalabalıktır ama cok rahat bir sekilde balık tutarsın kendini hazırladığın zaman herşeye genelde yer sorunu büyüktür ama biz ilk trenle genelde orda oldugumuz icin ve trenden iner inmez topuklar tavana vurarak :laughing: koştugumuz icin yerimiz her zaman hazır oluyor ama söyle birsey olabilir hafta sonu geleceksen eger genelde cumartesi orda oluyorum bu hafta olucagı gibi gelirsen orda bulusurz yanyana avlanırız ve böylece birlikte güzel bir rapor sunarız insallah...
tebrikler, galata her zaman bereketli avlara sahne olmuş bir yer ama yer sorunu çok büyük acaba galataya da 3. köprü yapılsa nasıl olur
Güzel olur ama boğaza doğru olsun 3 galata ) tam bizler için yani Başbakana sesleniyoruz reeling reeling reeling balık tutmak istiyoruz
galata köprüsü merhabalar ben yarın galataya istavrit avına gidicem inş.ne tarafa gitmemi tavsiye edersiniz yemlimi çaparimi iş yapıyor yardımcı olursanız sevinirim