Yer: İstanbul Marmara Kanal Ortası Derinlik :41 mt. Tutulacak Balık : İspari, Mercan,Eşkina Denenen Diğer Avlar: Gümüş ile Sarıkanat-Rapala sonuç vermemiştir.ve çok zaman kaybı yaşanmıştır. Yem: Canlı karides Takım: Beden - köstek 5 iğneli takım. Av katılanlar : Alico & Deniz. Havanın güzel oluşu ile beraber saat 10:00 sularında deniz ile buluşuldu. saat 16:00 a kadar sarıkant lüfer peşinde koşulduktan sonra kanal ortası kırmalık 41 metrelerdeki av yerıne doğru gidildi. takım güzelce canlı karidesler ile yemlendikten sonra yavaş yavaş tam kayanın dibine doğru indirildi. zaten sular çok seri akıyor merada ama aşağıda birer birer sayıyorsunuz balıkların geldiğini 1-2-3-4- tamam bas takımı yukarı gayet güzel bu şekilde 4 takım indirdim ve 14 balık geldi. yeter toparlan ve dönüşe geç diyerek lımana doğru ufak ufak yol alındı. hava müthiş derecede güzeldı. o takımın biraz daha değişik versiyonunu 210 - 240 metrelere indirecektım. Ancak ufaklıkla olmaz o iş Bu hafta deneriz inşallah. Takım basacak sevgili arkadaşlarıma duyurulur. Ayrıca boğaza eşkinamı varmış, mercanmı var, isparimi tutulur. karagözmü bulunur diyen sevgili arkadaşım av ortağım. arayan buluyor. yemli işi ile sezona başlandı bilgilerinize ... tüm arkadaşlarıma rasgele......
Selamlar,, Tebrik ederim. Sanirim bogazda en cok merak edilen baliklardan biri mercan olsa gerek. Gecmisteki raporlarinizada bakmistim daha once, konusunda uzman oldugunuz asikar. Sezonunuz hayirli olsun. Gelecek avlarinizda basarilar dilerim, rast gele
Boğazda sinarit de dahil olmak üzere olmayan bir balık çeşidi olduğunu sanmıyorum. Ancak tekne haricinde şiddetli akıntılar nedeniyle kıyıdan bu avlara ulaşma şansı çok düşüktür. Kanaatimce boğazda diplerde en çok bulunan şey kopan takımlardan kalan binlerce ton kurşundur.
üstad tebrikler taş balıkcılarınıngözü aydın bende tekneyle çıkıyorum ara sıra,mümkünse avlak hakkında bilgi verebilirmisin biraz,malum kanal çok uzun yok deşifre etmem diyorsan,özelden atarsan sevinirim
Keşke isparinin değilde bahsettiğiniz mercan ve eşkinaların fotoğrafını çekseydiniz merak içinde bıraktınız bizi. Bol şans.
Sağol cüneyt teşekkürler avlar güzel gitmeye başladı heryerden haberler geliyor yavaş yavaş hayırlısı olsun. sezonu yakalamak guzel