19.05.2013...İzmir'de bir koy... ;)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında farukaan tarafından paylaşıldı.

1. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Merhaba arkadaşlarım ve abilerim...Fabrikamızda işlerimiz yoğun çoğu zaman pazar günleri dahi fazla mesai yapıyoruz ancak bu cuma fazla mesai listesinde isimlerimizi göremeyince ben kıvılcımı attım ortaya hadi dedim o zaman pazar günü botu şişirelim :) Ekip zaten dünden razı,neresi nereden ne zaman muhabbetini 10 dakikada çözüp pazar gecesi 03:00 da buluşmaya karar verdik..Dün akşam 11 de yattım 12 de kalktım hepsi bir saat uykuyla halen duruyorum ama balık işte biliyorsunuz insanın aklına uyku falan gelmiyor(içtiğim redbulları saymıyorum tabihihi )02:45 gibi evden çıkıp ilk arkadaşı 3 de ,ikincisini 03:15 de aldım 3:40 gibi balçovada son arkadaşla buluşup yemcimize doğru ilerledik..Önceden yem ayırtmadığımız için istediğimiz yemleri 4. yemcide kavga dövüş anca alabildik...Millet 100 tane sülünez için birbirine giriyor mübalağa etmiyorum... Neyse avlağımıza girip botumuzu hazırladık..Deniz her zamanki gibi harikaydı...

Daha şafak sökmeden mercanlar oltalara basmaya başladı :)

Mübarekler üçlü kösteklere çifter çifter basıyordu..

Aşağı yukarı hepsi bu boylarda olup sadece 5 dk. içinde dördümüzünde oltalarına 2şer 2şer bastılar sülünezi yetiştiremedik,çok güzel bir heyecandı..

Ama işte hepsi hepsi o 5-10 dakikaymış sonra ne oldu ne bitti anlamadık mercan bıçak gibi kesti..Baktık başka gelende yok garminden işaretlediğimiz taşları yoklayalım dedik..geçtik başka noktaya..

Bu tarafta karagöz çıkması lazımdı,öylede oldu..

Dubaya bakıp burası neresi diye uğraşmayın çıkaramazsınız hihi Forum müdavimlerine ise noktasına kadar koordinat veririm zaten :)

Öğlen 11:00 gibi bitirdiğimiz av hepimiz için bereketli geçmiş bu güzel avın sevinciyle birde koyun buz gibi sularına girmiştikhihi Hem gezdik,hem eğlendik,hem yüzdük bide üstüne taptaze balıklar..Daha ne olsun değilmi...Dönerken arabada şöyle dedi bir arkadaşım..Ya iyiki biz bu sevdaya tutulmuşuz yoksa şimdi evde dana gibi yatıyor olacaktık hihi
    Haklı değilmi Allah aşkına??:rolleyes:
    Hepinize iyi forumlar...

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Haklı Faruk, arkadaş haklı ama hangisi daha iyi bilemiyorum.
    Yatmak ta pek fena durmuyor hani. :D

Çok güzel bir rapor, eline sağlık. :)
    Aynı yöreden güzel bir rapor okumak keyif verdi.

Çizgili olan balık sanırım Iskatarya denilen balık. (Yanlış yazmış ta olabilirim :D)

Mercanlar, patlakgöz mercan sanırım. Gittiğiniz nokta da derinlik en az 60 metrelerde olmalı sanırım. :)

Daha iyi avlar nasip olsun. :)
    Rastgelsin. :)

3. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi tebrikler :) çok güzel bir gün geçirdiğiniz fotolardaki gülüşlerden belli oluyor, sizin ekip için zaten balık şart değil, birlikte olmanız eğlenmeniz anlamına geliyor, balıklar da cabası olmuş :)
    Devamını da dilerim abi, ben bu aralar dana gibi yatıyorum :D:D:D Haziran başı gibi yine avlara çıkmaya başlayacağım, darısı bizim de başımıza olur İnşallah :D

4. vayacon

vayacon Gürel

Faruk selamlar. Avınız güzel ve herzamanki gibi eğlenceli geçmiş.

Selamlar... güzel avlar dilerim.

5. SERCAN

SERCAN Sercan

Güzel bir av olmuş tebrikler..

Sanırsam Aliağa'da bir yerler :)

6. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Balık ıstakaroz, avlak kesinlikle aliağa taraflarında değil ve balıkta olmak yatmaktan bin kat iyidir.

Tebrik eder, Her zaman balık avına çıkabilecek fırsatlar dilerim, büyüklerin ellerinden küçükleeee....!!!???***,,,;;hihi

7. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    faruk bey tebrikler,

avlarınız daim ve bereketli olsun. afiyet olsun

8. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Volkan,evet çizgili balık karagöz değil resimler karışmış:D Derinliği zaten biliyorsun sen;)
    Sağol Yasincim bizde bütün kış dana gibi yattık yavaş yavaş ısınıyoruz artıkhihi
    İnşallah birgün beraber bir organizasyon yaparız yine..görüşmek üzere..
    Teşekkürler Gürel,birgün yine sizlerle beraber avlanırız inşallah.. (Hava raporuna Yasinin bakmadığı bir gün:D )

Teşekkür ederim,yok Aliağa değil..Çok istememizle beraber hiç kuzeye çıkamadık daha..:)

Teşekkür ederim,balığın ne olduğu belli değil valla babası karagöz anası isparoz sanırım hihi

Teşekkürler Hakan bey,daha iyileri sizin oltanıza gelsin:)

9. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi artık hava raporuna ben baksam da olur :) bu tarihten sonra yine yatık diye gittiğimiz havada fırtına olmaz :D:D:D

10. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Şaka yapıyorum zaten,beraber sağlam bir organizasyon yapalım da ben fırtınaya razıyım Yasincim.. :)

11. greenpiiz

greenpiiz ibrahim

Favori Kamış:
    Mitchell Premier
    Favori Makine:
    Okuma Marshall
    En İyi Avı:
    15.460KG Trança
    Keyifli bir gün olmuş , nekadar eğlendiğiniz yüzünüze yansımış . Yalnız abi balıklar çok ufak . Muhtemelen geri göndermişsinizdir sizde.

Hemen hemen haftada 3 gun çıktığımdan ( bazen oltacı goturuyorum bazen şahsı cıkıyorum ) deniz sakin olduğunda genelde kalın balık pek görunmuyor ortalıkta .