Herkese yeniden merhaba, uzun süredir ne balığa, ne internete takılamıyordum. Balığa fırsatım olduktan sonra siteye eklemek içinde fırsat bulabildim. Tarih: 19.08.2009 Yer: Altınova (kıyıdan) Derinlik: 2 metre. Yem: midye Takım: Şamandıralı, kurşunsuz tek iğneli takım. Misina: Oscar 0.18 invisiline misina. (Tavsiye ederim hem pahalı değil hemde sağlam misina) İğne: Youvella 5 numara kısa sap bronz iğne (kutusu 2.5 lira ) Saat 20.00 ile 22.00 arasında yine midye ile yakaladım. Piyangodan birde istavrit çıktı. Artık kurşunlu takımı bıraktım. Gece şamandıraya ışıklı çubuk (light stick) takıp balık avlamak çok zevkli ve burada kurşunludan daha verimli oluyor. Bunlarda ikinci raporumun fotoğrafları. Yine küçük prensesimi konu mankeni yaptım.
sargozlar çok yalışıklı duruyor, tebrikler ayrıca konu mankeninizde çok şirin, allah bağışlasın,kısmeti açık ömrü uzun olsun,
Daha güzel av ve av günlerine diyelim gözümüz yine balık gördü sabah sabah biraz kendimize geldik. sevgiler
Tebrik ederim raporunuz harika Sabah sabah böyle balık görmek çok hoş,konu mankeninizde çok şirin, ALLAH nazarlardan saklasın ....
Teşekkür ederim. Rapor olarak devamını pek getireceğimi sanmıyorum çünkü sadece sargoz çıkıyor ve hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi aynı boydalar. Sürekli hikayesi ve kendisi birbirinin kopyası avları raporlayıp insanları sıkmak istemiyorum. Farklı türlerde avım olursa raporlamayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Bende sabahları yeni raporları okumaktan çok hoşlanırım. Hepimizin çocuğunu Allah nazarlardan saklasın.
Faruk kardeşim güzel bir av yapmışşın. Hele hele balığın olmadığı şu günlerde süper vallahi.Yeride merak etmedim desem yalan olur.
Faruk bey güzel bir av olmuş tek çeşit yeticek kadar, aşırıya kaçılmamış.Tebrikler herkese örnek bir av.Kızınızıda maşallah.
son günlerde gördüğüm en güzel rapor konu mankeninizde çok tatlı allah bağışlasın siz her raporda konu mankenini kullanırsanız kimse başka raporlara bakmaz
ne cici şeyler bunlar böyle Faruk tebrikler, yine çok cici balıklar gerçekten. Kızın ise, balıklarından daha cici. Selamlar.
Abi yeri neden tam olarak söyleyemediğimi özelden yazdım. Dediğim gibi herhangi bir yer olsa santim santim söylerdim. Ama yinede Kaytazdere sahilini gece mutlaka ama mutlaka deneyin derim. Benim attığım yer ile 300-400 mt. mesafesi var. İsteyene özelden tarif ederim.
Teşekkür ederim. İnanın aşırıya kaçmaya vicdanım elverse gecede 20-25 tane rahatlıkla alırım. Ama yakışmaz. Boy olarakta bakıyorum 15-16 santimin altındakiler aynen iade.