Hava sıcaklığı 40 derece civarı av süresi 3 saat yakalanan balık 3 tane 2 adet pullu sazan 1 kg ve 1 kg az üstü ikiside suya iade 1 adet Tolostolop(Asya Sazanı)o da suya iade kilosu tartılmadı sanırım 2.5-3 kilo kadardı,hepinize rastgele http://www.youtube.com/watch?v=Y8KxxUILgg8 Bu da suya iade etmeden önceki hatıra fotoğrafımızcry [/url Yine aynı güne ait ve kendime masaüstü yaptığım ve sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm bir kare Not:balli abim dayanamadım gittim
Bugün-yarın ama en kısa zamanda oltaları ıslatasın diye attıydım o zarfı zaten. Ramazan'mışta, yok efendim takımlar dinleniyormuşmuş ta, daha neler. Nerde görülmüş 40 derece sıcağın balıkçıya korku olduğu? Aha işte gidiliyor, isterse 50 derece olsun. Gaye sırf yakalamak olsa hadi neyse ama salma büyüklüğünü her geniş yürek içselleştirmemiştir ki Macir gibi. Aç karnın ve susuz damakların ekmeği ve suyu bir şekilde bulunuyor. Ya yürek yangınının hararetini söndüren nedir a dostlar? Nasip deyip, oltayı suyla buluşturmak öyle ya. Selamlar gurban, can-ı gönülden.
Sevgili Muvaffak ağabey güzel dileklerin için sağol var ol aynı dilekler de benden sana eksik olma abim
balli abim aynen öyle yakalanan bir iki balık herşeye bedel oluyor yanımda bir Türk ve bir bulgar arkadaş vardı onlara hava hoş buz gibi sularını almışlar sigarası da ağızında ama sıcağın altında benim halimi görünce avı dahada uzatmamız gerektiği yönde yinede sağolsunlar teklif onlardan geldi konuşmalardan anlaşılmasada ben balığı geri iade ederken bayada söylendiler