Cümleten merhaba, Birkaç gün önce Cem ile beraber çıktığımız avda kısmetime düşenler. Yem olarak sülünez kullandım Daha iyileri oltanızı süslesin Uploaded with ImageShack.us
Devamı gelmedi abicim.. İmkanlarım kısıtlı olduğu için pek sağa sola gidemiyorum uzak mesafeler.. Şehir içindeki yerlerinde durumu içler acısı.. İlerde belki bir kaç abim sayesinde gitme fırsatım olacak inşallah o zaman raporlar açabilir ve tavayı kokutabilirim
tebrikler inan bu mırmırlarların sana bir torpili var galiba yine bulmuşun ) şaka bi yana tebrik ederim daha iyileri denk gelir inşallah afiyet olsun
Tebrikler Üstat tavadan kokular ve sesler buralara kadar geldi bursada mırmırda verimli bu aralar birkaç arkadaşımız gidiyor boş dönmüyorda biz mırmırın peşinden gidemiyoruz işte
Sağolasın Kemalcim Ben çipura dedikçe bunlar geliyor. Yapacak bir şey yok tabi. Ben isterim ki çipuralar torpil yapsın Sağol Abdurrahman. Yalayıp yuttum bile Şimdi yeni rapor geliyor Rastgelsin Mert.
tebrikler Inan bak Volkan deniz hiyari tutmus, hani hep dersin ya neyim eksik diye , bu seferki hedef iddiali :laughing: :laughing: :laughing: