Geçen hafta yine balık dürttü beni, atladım arabaya cuma geceden tek başıma yazlığa gittim, sabah kalkıp teknemi hazırladım, o sırada bizim Mila (sokak kedisi) tekneyi incelemeye başlamıştı sabahın karanlığında.. Neyse, o gün hedefim yemli çupra avı veya denk gelirse akyaydı, çupra bulamadım, zaten yemli avdan sıkılıyorum, biraz akyaya takıldım ama o da başarısız, tabi asıl sebebi geceden yakaladığım ve canlı kalsın diye suda bıraktığım tek kalamarımı bişeylerin nasıl becerdiyse tel kafesin dışından yemesi oldu, canlı taktığım ufak uskumruyu da daha olta batamadan martı öldürünce o gün akya işinden de soğudum, dönmeye karar verdim.Dönerken boş yol gitmeyeyim diye elimdeki sırtılardan birini saldım yüzeyden öyle ümitsiz gidiyorum, birden kamış sert şekilde eğiliverdi, bu sezonun ilk palamutuyla tanışmamla takımları ayarlayıp bölge üzerinde dönmeye başlamam bir oldu.O gün 4 tane, ertesi gün de 3 tane aldım, herbiri yarım kilo civarı.. Ee tabi avdan döndük, yazlık boş evde yiyecek yok, hemen palamutlardan birini teflon tavada çevirdim, yanına da bulabildiklerimi ekleyip kendime bekar ziyafeti çektim..
Olay budur kardeşim terik ederim av da süper olmuş, av sonrası da... maşallah, ağzının tadı hiç bozulmasın... eline sağlık. Namık abi bu hafta sonunu boş mu geçtin ben mi göremedim senden kuzu raporu gelir diye bakındım, alışmışım senin kuzularına
tazelerrrrr abi ne güzel keyif yapmışsın... Fıçı sıkıntıdan terlemiş Çok mu beklettin Yazıktır işkence yapma bu kadar
Afiyet olsun Kıvanç,Nasipten öte olmazmış derler ya hani,seninki de o misal olmuş.Nasibindekileri de bi güzel değerlendirmişsin..Yazlık nerede bu arada ?