Merhaba arkadaşlar.19 nisan 2008 günü Aydın'dan saat 4:30 da yola çıktım.5:00 çine' ye vardım ve arkadaşımı aldıktan sonra Güvercinlik'e doğru yola koyulduk.Saat 7.00 avlağımıza vardık. Oltalarımızı hazırladık ve 7:30 civarı ilk oltamızı ratgele diyerek attık.Yem olarak kalamar,yengeç kullandık ve ilk balığımı çektim.takriben 400-500 gram.arkasından ikinci 600-700 gr.bu arada saat 8:30 geldi.fazla uzatmadan öğleye kadar 5 çipura yakaladık.Öğleden sonra birşey yakalayamadık.5:30 civarı dönüşe geçtik.Bütün amatör balıkçı arkadaşlara böyle güzel avlar yapmasını dileyerek fotoğraflarını ekliyorum.
Ali bey tebrikler, güvercinliğin neresinden avlandığınızı belirtebilirmisiniz ? Sahil yolunun izinsiz genişletildiği yer sanırım avlandığınız yer doğrumu ?
Güvercinlik Merhaba Serdar:izinsiz Harfiyat Yapilan Yer.doğru.bu Sene Ilk Defa Gittim.genelde Nisanda Iş Yapiyor.
Anladım abi, bende genelde Güvercinlikte avlanıyorum. En son geçen hafta 4 gün kaldım orada. Tekne ile daha verimli oluyor. Ancak bir daha kıyıdan denediğimde avlandığınız yerde olucam
tebrikler arkadaşı kıyıdn olmasına rağmen gayet güzel bir av yapmışsınız başarılar bol avlarınızın devamını dilerim
Tebrikler,erkenbitsede güzel av olmuş.Tekneyle açılırken görmüştüm bu avladığınız yeri.Doğayı bozuyorlar demiştim hatta kendi kendime...
Arkadaşım merhabalar. Ben Bodrum da ikamet ediyorum ama yeni taşındım. Sizin Güvercinlikte avlandığınız yerin tam olarak neresi olduğunu öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkür ediyorum. (Ayrıntılı yazarsanız sevinirim çünkü etrafı tam olarak bilemiyorum)
Faruk abi öncelikle merhaba, aramıza hoş geldiniz. Ali abi online olmadığı için size ben cevap vereyim. Güvercinlik limanının karşısında otel inşaatı nedeniyle sahil yolu yapılıyordu izinsiz harfiyat çalışmaları vardı, şu anda durduruldu. O izinsiz yapılan sahil yolunun kenarında avlanmış Ali abi. Bu arada ben de her hafta sonu Bodrum Güvercinlikten avlanıyorum, kısmetse sizinle de tanışmak isterim.
Güvercinlik MERHABA FARUK.Avlağı doğru tarif etmişler.geçte olsa bende tarif edeyim.Bodrumda geleceğine göre Güvercinliğe gelip milas istikametine devam edeceksin hafif tatlı bir rampa çıkarken sola yol ayrılıyor oraya döneceksin hemen dönünce yol ikiye ayrılıyor.Sen sola devam edeceksin hafif inişi olan bir yol.Denize ulaşınca sağa devam edeceksin.1-1.5 km gidince zaten solda dolgu yapılan yeri göreceksin.Arabanı uygun yere koy ve alt yoldan 150-200 metre yürüyünce avlaktasın.Şimdiden rastgele.
Tebrik ediyorum,kıyıdan olmasına ragmen cok guzel balıklar almıssınız.. Fakat; O izinsiz dolgu yok mu, her guvercinlige gittigimde sinir sistemimi bozuyor.. Umarım bu talana engel olunabilir.. Yapanın yanına kar kalmasına alısmamalıyız.. Biraz olsun tepki gerek..
Bütün arkadaşlara bende merhaba diyorum. Alos15 ve Avciperdeci arkadaşlara cevap verdikleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bir gün tanışırız ve hep birlikte balığa çıkabiliriz.
Ali bey merhaba, Tebrik ederim balıklar süper görünüyor.Allah devamını nasip etsin.Şansınız daim olsun.