Hedef Balık : Lüfer Olta : Spin kamış + El oltası Makina : Abu garcia + Bilek gücü Yem : Radar lı sonar lı nanoteknoloji çapariler Adres : 41.20.51.03 K - 28.41.26.62 D cep telefonu : ınınınını Feridun usta : Napıyon ne ediyon? Kadem : Uğraşıyoz ne olsun. Hava lodos ne yapıyon usta. Feridun usta : Hemen gel gidelim. Kadem : En geç 3 te oradayım. Feridun usta : Geç kalma. Boğazda balık durumu hiç iç açıcı olmayınca Ustayla Karadenizin hırçın sularına olta sallamaya yola koyulduk. Denizi görünce usta bu hava çinekop yapar palamuta dönmeyelim boşuna dedi. Gerçekten de suya indiğimizde herkez çinekop a çalışıyordu. Bizde direk çinekopa çalışmaya başladık 1 li 2 li 3 lü 4 lü derken bir anda tavayı kokutacak balığı 1,5 saat içnde yakaldık. Bir gırgırın avlağı çevirmesi neticesinde balık bıçak gibi kesti . Biraz daha oyalanıp evin yoluna koyulduk. Radarlı sonarlı nanoteknoloji çaparilerimiz Günün videsu http://www.dailymotion.com/video/xauyc7_cinekopsarykanat-avy-istanbul_animals
Maaşallah diyelim balıklar ışıl ışıl, özellikle çaparileri çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Dahasına rastgele...
Bu ne güzel bir av yaaa. korkuyorum yakında bu işi ticarete dökeceksiniz maşallah maşallah 41 kere maşallah. Feridun&kadem abilerim bu videoları izletiyosunuz bizlere gidip botu alıcam sonunda Avlarınız daim olsun oltalarınız hep dolu
Babaaa hiç kaçırmıyonuz mevzuyu heee bravo size....pazar bende aynı yerdeydim çinekopun yanında bolca tırsi geldi devasa... sanırım bu biraz daha devam edecek orda... bide siyah beyaz hindi tüylü çapari deneyim verim çok daha fazla.......
Eyvallah. Çaparilerimizin hakkatten maşallahı var. Birde meps kaşık gibi desenli olanları var toplu halde çekip yayınlıyacağım . Eyvallah. Bu sene turnaydı palamutdu çinekoptu derken güzel avlarımız devam edicek inşallah. Balık nerede biz oradayız. Teşekkürler. Amin cümlemize inşallah. İnşallah hemşerim. Gırgır bozdu merayı yoksa çok fenaydı. Sağolasın daykosi abi. İnşallah birlikte olacak. Amin inşallah. Kısmet den ötesi yalan usta. Şimdi sırada lüfer avı var inşallah onda da allahın izni ile güzel avlar yapacağız
Güzel balıklar. Afiyet olsun. ama palamut yapmamış anlaşılan. Gırgır gelince sizde ağın içine dalsaydınız. Balık orda kaldı nasılsa.
kadem üstad, ellerinize sağlık. harika görünüyolar. koordinasyonları aldım bu arada ; ) haritadan henüz 2 saat önce incelemiştik oraları. bi kıyıkent muhabbetinden dolayı. bir gün deli tarafıma denk gelmesin , yanınızdan olta atıyor olabilirim ; ) bereketli avlar...
Palamuta gezmedik çinekop bol olduğu için. Gırgır zaten aldığı beddualardan ağı taşa sardı büyük ihtimalle çekemedi Teşekkürler. Teşekkürler cümlemize inşallah. Teşekkürler. Teşekkürler . İnşallah yan yana avlanmak ta nasib olur hayırlısı ile.