19 EKİM 2013 Karadeniz Lüfer Avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında bülenttok tarafından paylaşıldı.

1. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Uzun zamandan bu yana rapor yayınlayamadım, av tabiki yaptık. Bilhassa karadeniz sahillerini yokladık. Genel olarak yemli lüfer avı yaptık ve bir iki balığı geçemedik. Gerçi bu yıl beklediğimiz gibi geçiyor ve balıklar lüfer ve kaba lüfer. Arada iki kilo ve üzeri kofanalarıda kaçırdık. Fakat balık bir türlü kıyılamadığından sadece akşam suyu bir saatte ne alabildiysek onunlada yetinmek zorunda kaldık. Çok ilginç balık fırtına esnasında ve hemen bitiminde, deniz sakinleşmeden güzel av verdi. 11-12 ekim de kuvvetli bir hava vardı ve o cumartesi akşam üzeri at çek ile lüfer ve kofanalar alındı. ine bu hafta bildiğimiz üzere 17-18 ekim günleri 5-7 hava karadenizi salladı ve yine havanın esmesinin bittiği gün Cumartesi gün boyu at çek ile balık aldık.Dört kişi toplamda beş kofana yirmi adette lüfer aldık. İki balık kaçırdıkki sormayın balığı kaldırmak ne mümkün. 4-5 kilo civarı balıklar. İşte karadeniz avımız böyle devam etti. Şimdi izmit körfezinde lüfer başladı. bu akşam itibari ile at çek çok güzel av verdi.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

2. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Tebrik ederim,
    Ayrıca körfezde at-çek le balık almak da güzel haber.

3. i.h.beyaz

i.h.beyaz ismail beyaz

En İyi Avı:
    kaba lüfer
    tebrikler bülent abi kacanıda gelenide zevkli avlar yapmışsın buralarda lufer ağustos ayından berivar ama sandalla uzun oltaya

4. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    bülent abi seriye başladın galiba, avların daim olsun.

5. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    oooo Bülent abi senden böyle bir rapor bekliyordum gelmiş :)

tebrikler afiyetler olsun güzel parçalar bende yoklamaya başlıycam artık bana da haber geldi bugün kıyılar hareketlenmiş..

devamına rastgelsin görüşmek üzere..

6. tacibdt

tacibdt taci

tebrik ediyorum. bol avlarınızın devamını diliyorum.... bülent bey karadenizde diye paylaşmışsınız acaba yer olarakta paylaşmanız mümkünmü? ve kocaeli körfezde de başladı demişsiniz.kıyıdanmı yoksa tekneylemi yakalıyorsunuz buradan. paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim. veya körfezden yakalayan arkadaşlar yer olarak veya takım olarak paylaşım yaparsanız çok sevinirim. geçen hafta iki defa karadeniz sahiline gittik fakat eli hep boş geldim... tüm arkadaşlara bol avlar diliyor güzel haberlerinizi bekliyorum..

7. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Tebrikler Bülent Bey güzel av olmuş.

At-çek iki spin mi yoksa surf kamışla kurşun bağlayarak mı yaptınız?

8. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Güzel lüferler, tebrik ederim.:)

İlk fotoğraftaki ilk 2 balığın ön yüzgeçleri alınmış mı, bir gariplik var yüzgeçlerde?

9. Dogukandogukan

Dogukandogukan Doğukan

abi merhaba,
    haftasonu kefken cebeci taraflarına gideceğim bilginiz var mı oralarla ilgili? tavsiye verebilir misiniz?