Uzun zamandan bu yana rapor yayınlayamadım, av tabiki yaptık. Bilhassa karadeniz sahillerini yokladık. Genel olarak yemli lüfer avı yaptık ve bir iki balığı geçemedik. Gerçi bu yıl beklediğimiz gibi geçiyor ve balıklar lüfer ve kaba lüfer. Arada iki kilo ve üzeri kofanalarıda kaçırdık. Fakat balık bir türlü kıyılamadığından sadece akşam suyu bir saatte ne alabildiysek onunlada yetinmek zorunda kaldık. Çok ilginç balık fırtına esnasında ve hemen bitiminde, deniz sakinleşmeden güzel av verdi. 11-12 ekim de kuvvetli bir hava vardı ve o cumartesi akşam üzeri at çek ile lüfer ve kofanalar alındı. ine bu hafta bildiğimiz üzere 17-18 ekim günleri 5-7 hava karadenizi salladı ve yine havanın esmesinin bittiği gün Cumartesi gün boyu at çek ile balık aldık.Dört kişi toplamda beş kofana yirmi adette lüfer aldık. İki balık kaçırdıkki sormayın balığı kaldırmak ne mümkün. 4-5 kilo civarı balıklar. İşte karadeniz avımız böyle devam etti. Şimdi izmit körfezinde lüfer başladı. bu akşam itibari ile at çek çok güzel av verdi. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
tebrikler bülent abi kacanıda gelenide zevkli avlar yapmışsın buralarda lufer ağustos ayından berivar ama sandalla uzun oltaya
oooo Bülent abi senden böyle bir rapor bekliyordum gelmiş tebrikler afiyetler olsun güzel parçalar bende yoklamaya başlıycam artık bana da haber geldi bugün kıyılar hareketlenmiş.. devamına rastgelsin görüşmek üzere..
tebrik ediyorum. bol avlarınızın devamını diliyorum.... bülent bey karadenizde diye paylaşmışsınız acaba yer olarakta paylaşmanız mümkünmü? ve kocaeli körfezde de başladı demişsiniz.kıyıdanmı yoksa tekneylemi yakalıyorsunuz buradan. paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim. veya körfezden yakalayan arkadaşlar yer olarak veya takım olarak paylaşım yaparsanız çok sevinirim. geçen hafta iki defa karadeniz sahiline gittik fakat eli hep boş geldim... tüm arkadaşlara bol avlar diliyor güzel haberlerinizi bekliyorum..
Tebrikler Bülent Bey güzel av olmuş. At-çek iki spin mi yoksa surf kamışla kurşun bağlayarak mı yaptınız?
Güzel lüferler, tebrik ederim. İlk fotoğraftaki ilk 2 balığın ön yüzgeçleri alınmış mı, bir gariplik var yüzgeçlerde?
abi merhaba, haftasonu kefken cebeci taraflarına gideceğim bilginiz var mı oralarla ilgili? tavsiye verebilir misiniz?