Merhaba arkadaşlar , Günlerdir süren şiddetli poyrazın ardından havanın yumuşamasını fırsat bilerek,cuma gününden takımlar elden geçirildi,yemlik sardalyalar okunup üflendi gece saat 1 de malum avlağa doğru yola çıkıldı.Avlağa vardığımda ince tatlı bir poyraz vardı.(Bugün at-çek yapmak yok illaki yemli avlanılacak)0,16mm misina ve zoka ikilisinden oluşan takım sardalya ile güzelce yemlenip denize gönderildi. Gece saat 3 e kadar herhangi bir hareket olmadı 2 tane mığrı haricinde.3 civarı ilk balığımı aldım. sık ve kuvvetli vuruşlar saat 6 ya kadar devam etti ve birden kesti.3 saatlik zaman aralığında 7 parça ve toplam da 2150 gr gelen bu güzelleri aldım.Bu arada mehmet abi(SARGOZ35) senin paşalar bu gece benim meraya gelmiş ,ilk fırsatta sana da uğrayacaklarmış hepinize rastgele arkadaşlar....
Ümit çiftlikde mi tutdun bune böyle hepsi aynı boy izmir de çupra başladı demek artık senden trofe çupra bekleriz:thumb: atçek de sesiniz soluğunuz kesildi epey zamandır levroda bekleriz
Kadir abi büyükleri geri attım aynı boy olanları alıkoydum Levrek her zaman var abi arada böyle değişiklik yapmak lazım ,tek tür üzerinden gitmek olmuyor
tebrikler çok güzel av olmuş...yalnız kullandığın düzeneği anlatırsan bizlerde bilgi sahibi olmuş oluruz....
Bu güzel çupraları görünce balığım geldi şimdi bak!hihi Havalar düzelsin ilk fırsatta soluğu kıyıda alıcam:thumb: Rastgele...
oo semih nerelerdesin sen ya öyle bir zoka yok abicim bulamazsın ,msn den ulaş sen bana vereyim sana o zokadan.At-çek olayları ne alemde var mı hareket
Benim adımı anman bile bak sana neler yaptırıyor Benim sürüden 7 adet eksilmişti son saydığımda,demek ki sen yakalamışsın Yakışır kardeşime...O malum avlağa bir sızma yapayım ben hafta sonu Bereketli olsun kardeşim...Selamlar...