Geçtiğimiz sene, aşağıdaki mesajı yazmıştım. Şimdi gidilecek stadımız da yok. Bu defa hepimiz caddelere... Ama yine de, yine de... Adımızı, soyumuzun devamını, bağımsızlığımızı, her ne kadar ise aydınlığımızı, borçlu olduğumuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ile anıyor ve 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN diyorum. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!! Bu arada, bugün konulardan birine aşağıdaki mesajı yazan kardeşimiz de beni çok duygulandırdığı için, O'nun mesajını da ekliyor ve kendisi ile gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. İyi ki varsınız aydınlık gençler, gelecek sizindir...
Konuyu açtığınız için teşekkürler.. Milli birlik içinde olduğumuz günlerin her alanda sonuna geliyoruz. Dediğiniz gibi artık sokaklarda kutlayacağız bu bayramları. Herkese özellikle de vatanını milletini seven gençlere kutlu olsun.
SARI SAÇLIM MAVİ GÖZLÜM Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz Neredesin Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Bu Gemi Bu Karadeniz Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Ararım İzini Dolmabahçe'den Bir Daha Dönmez mi Bu Yola Giden İçimde Sen, Gözümde Sen Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Kurban Olam Yürüdüğün Yollara Kara Peçe Yakışmıyor Kullara Uyan Bak Bizim Hallara Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan Bir Daha Gel, Gel Samsun'dan Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost AŞIK MAHZUNI ŞERIF Tum vatansever Kemalist gencligin bayramini kutluyorum. Bu vesileyle, Ulu Onder hakkinda onemli ve enteresan bilgiler iceren bir kaynagi ilginize sunmak istiyorum: http://www.akintarih.com/ataturk/ataturkindex.htm
19 Mayıs 1919 günü bağımsızlık ve kurtuluş mücadelisinin ilk adımını atarak milletimize önderlik eden, Türk milletinin bağımsızlığı uğruna neleri başarabileceğini tüm dünyaya kanıtlayan Atamızı saygı, minnet ve özlemle anar, gençlerimiz başta olmak üzere tüm milletimizin Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım.
'' 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ''Tüm ulusumuza, ulusumuzun tüm gençliğine kutlu olsun. Ne Mutlu Türk'üm Diyene.
http://www.youtube.com/watch?v=S5ZjRiemNHk "Nutuk" 'u okuyan biri olarak; Gönüllü olarak Hakkari'de askerlik yaptım, orada şehit olan arkadaşlarımı ve yaralanan arkadaşlarımı gördükten sonra anladım; HEPİMİZ MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ. Her zaman arabamda taşırım askerde verilen takdir belgesini, kolumdaki 5 dikişli kurşun yarası onurumdur benim, her zaman aklımda bayrak millet hürriyet. Atamızın izinden son nefesime kadar devam edeceğim. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Değerli üyeler, 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ kutlu olsun. Ancak sizlerden ricamız, bu konu içerisinde siyasete kayacak mesajlar yazılmamasıdır. Konunun bu duruma gelmesi, konunun kaldırılmasını gerektirebilir, ancak sitemiz asla böyle bir konunun kaldırılmasına izin vermeyeceğinden, dolayısı ile mesajlarınız silinecek ve yazdıklarınız boşa gidecektir. Bilinmesini isteriz ki bu site; Laik, Demokratik ve sosyal bir Cumhuriyet olan TÜRKİYE DEVLETİ'nin kurucusu olan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün izinden yürüyen ve ilkelerine bağlı, milli bayramlarımızı her zaman coşku ile kutlayacak ve bundan asla taviz vermeyecek olan bir platformdur. Dolayısı ile, lütfen sadece şahsi kutlama mesajlarımızı ve görüntülerimizi paylaşalım, bayramımızı coşku ile kutlayalım. Bunun aksi durumdaki mesajlar silinecektir. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...
19 Mayıs Atatürk'ümüzü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bütün ulusumuza kutlu olsun. Bir düşünün ey milletimiz, şayet bu gün torunlarımız, kızlarımız, hanımlarımız, ve annelerimiz varsa işte bunu bizlere yaşatan bizlerin namusunu ve iffetini kurtaran aynı zamanda elinden geldiğince yüce vatanımızın düşman elinden kurtulmasını sağlayan ve düşmanı İzmir'de denize döken Yüce Atatürk'ümüze borçluyuz. Atatürk'ümüzü değişik şekillerde dinimize karşı olarak gösteren zavallı zihniyet bunun cezasını misli misli Allah'ın huzurunda ödeyecektir, Atatürk ve ailesi dinine, Kuran'ına ve yüce Allah'ına sadık insanlardır, buna değişik şekillerde iftira atanlar ise bunun cezasını tanrı huzurunda çekecekler ve cehenneme gideceklerdir, bir müslüman'ın diğer bir müslüma'na riyakarlık göstermesini yüce Allah'ımız hiç bir şekilde affetmeyecektir, herkes kendine çeki düzen versin, bu ülke hepimizin.....Ne Mutlu Türküm Diyene......
Vatanımızın başına gelen en güzel varlığı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüzü Saygı, Sevgi ve Özlemle anıyorum.. Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.. Atatürk ''Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.'' demişti. Tüm bu özellikler balık avı sporcusunda da bulunması gereken elzem özelliklerdir.. Tekrar tüm Türkiyenin Atatürk'ü anma , Gençlik ve Spor bayramını kutluyorum.. ee bayramı kutluyoruz daha bilgisayar başında durmaca yok haydi gençler ve kendini genç hissedenler BALIĞA reeling NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
sen gerçekten çok iyi bir gençsin nede güzel yazmışsın. bayramın kutlu olsun. bugünümüzde bu internetlerde özgürce böyle yazılar yazabiliyosak atatürk var diye yazabiliriz. rahmetli annem görmüş onu. karşılama töreninde yanından geçmiş. hep ne büyük adamdı diyodu. aslında böyle bi gündeğilde hep hatırlamak lazım. bayramınız kutlu olsun