Herkese selamlar, kısa bir süre önce kurduğumuz İstanbul LRF Club grubumuzun ilk buluşmasını 19 Nisan akşamı Üsküdar'da yaptık. Maksadımız tanışıp kaynaşmak ve biraz denemeler yapmaktı. Akşam saat sekiz civarı grubumuzun üyeleriyle bir araya geldik ve biraz sohbetin ardından takımlar açıldı, başladık at çeke Yaklaşık iki saat süren avımızda 5-6 balık kandırabildik. Herkes farklı takımları kullandığı için tek tek takım bilgisi yazamayacağım kusura bakmayın Ben kendi kullandığım takımı şöyle özetleyim ; Shimano Catana 2,10 UL 1-11 atarlı kamış Lineaeffe Red Strike 20'lik makine Beden misinası Powerline 0,16 ultra premium Leader Lineaeffe Akashi Floronylon 0,12 Balık alan silikon DAM Power Trout system 50 mm pembe Jighead Cultiva 11638 2,2 gr. Organizasyonumuz ve muhabbet çok iyi geçti. İlerleyen günlerde havanın ve suların biraz daha ısınmasıyla daha verimli avlar ve daha fazla üyeyle gerçekleşen organizasyonlar yapmayı umuyoruz. Geceden birkaç görüntüyü de paylaşıyorum. Herkese rastgele.
Tebrikler, gayet güzel bir organizasyon olmuş. Yöntemin iş görmesi de çok güzel. Keyifli avlarınız olsun.
Teşekkürler, sağolun. Yukarıda da dediğim gibi sular biraz daha ısındığında daha keyifli avlar yapacağımıza inanıyorum.
Yaz aylaarında at-çek ile balık bulunamadığında ço güzel ve verimli bir av sitilidir. Daha bol balıklı raporlarınız olsun inşallah
Teşekkürler, bizler de sizin gibi düşünüyoruz. Maksat muhabbet ve yakala bırak ağırlıklı bir av stili.