19 şubat ilk cemrenin düşecek olması sebebiyle,akşam üzeri Erişte Tarlası avlağını denemek üzere yola koyuldum.Yem olarak mamun tercih etmiştim.Havanın ve suyun berrak olması sebebiyle mamunun iyi iş çıkarmasını umut ediyordum.Şamandıralı tek iğne takım ile avlağı yoklamaya başladım.İnceli gelen sargozları geri iade ederken her zaman ki gibi büyüklerin gelmesini bekledim. Zamanı gelince büyükler oltaya arka arkaya vurmaya başladı ve benim için tek başına güzel ve zevkli bir av oldu. Sargoz mevsimini böylelikle açmış bulunuyorum inşallah devamı gelir... Avlarınızda sizlere de bol şanslar.... Tüm dostlara Selamlar....
Hay maşşallah beee güzel insan döktürmüşsün yine.Bu demek oluyor ki sargoz ya bu aylardan sonra kıyılarda iri ve verimli avlar veriyor,ya da bu aylardan sonra ege de iri ve verimli avlar veriyor...
Teşekkürler arkadaşım.Avlarında bol şanslar. Yaşım elli değil ama 50 yaşın birikimi var bende....Senin gibileri çok gördüm boş tarlalarda mahsul çıkacak diye beklerken...Balık tut onla gel bana Volki :horn: :horn: :horn: Teşekkürler Bu aylardan sonra Ege de iyi av verir sargoz...Rastgele.
Mehmet abi buralarda artık rapor açmıyorsun sanıyordum sadece sosyal medyaya takılma abi ara sıra foruma da bi selam ver özlüyoruz seni. Avın için tekrar tebrikler