herkese selamlar 29 ekim deki avdan sonra balıkları gören yılmaz abi.pazar günü benide götüreceksin diye yakama yapıştı. sabah saat 4,30da yola çıktık herzaman olduğu gibi balıklıovada kahvaltı yaptık.saat 06,00da mordoğanda 06,30gibide avlağımızdaydık. yem olarak sadece sardalya ve mamun aldık. yılmaz abi yaklasık 2 kıloluk bır ahtopot da cekti tam tekneye alacakken sepeti hazırlamadığımız için sudan çeker çekmez kacırdık ahtopotu.hala bana kızıyor sepetı cıkarmadıgım ıcın vakıt gec oldugu ıcın karanlıga kalmamak ıcın toplu fotoyu yılmaz abılerde cektık http://img230.imageshack.us/img 230/8180/02112008124fc6.jpg
tşk ler alper kardeşim bi günde beraber gıderız ya tskler anında adrese teslim. tskler tsk ler.valla sonar yoktu bızde bılemıyorum ama gecen orda kırlangıc aldık bır ıkı tane heralde kumluktur kardeş saol da
osman abi yine bulmuşsunuz kırmızıları çipurada yerini almış livarda tebrikler... daha bereketli olsun inşallah
tsk ler.inşallah bundan çok cok daha guzel avlarınız olur. tsk ler kardesım saol cumlemızın ıns. tsk ederım saolun tsk ederım.ınsallah bundan cok daha guzel avlarınız olsun.
vallahi olay budur osman abicim tebrikler. insanın içi gidiyor yaa abi ben her zaman tatlı suda avlandım acaba bu balıkları sakarya karasuda kıyıdan alma imkanımız olur mu? yani kıyıdan avlanılırmı bi bilgi versen zahmet olmazsa.tşk...
valla kardeşim inan hiçbir bilgim yok o konuda. sans işi tamamen.mercan karadeniz e cıkıyormu onuda bılmıyorum.bız bunları tekneden yaklasık 55 metre derınden aldık..ama sana da bundan cok daha ıyı avlar dılerım..