2-3-4-5 Ekim 2009 Sarıkanat avlarımız

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 3182 tarafından paylaşıldı.

1. 3182

3182

2.10.2009 Feridun ve Sedat usta ile birlikte (Bakınız turna avlarımız) koyulduk yola çıktık karaburuna açtık çaparileri saldık karadenize. Palamuta dönelim dediysede sedat usta herkez çinekop a olta attığı için bizde çinekop için çalıştık kısmetimize 4 sarıkanat varmış. 4 sarıkanatı avdan 2 saat sonra afiyetle yiyip makinayı bi güzel yağladım. :)

3.10.2009 Bir gün önce avdan dönerken feridun ustaya ben yarın yeşilköye gidip zargana tutayım sonrada boğazda çinekop kovalayım dedim oda aynen bravo bu balık boğazada girmiştir durduğun kabahat dedi. Yeşilköyde ölmüş kurtla ancak 2 zargana yakalayabildim iş yerinden mehmet şenel usta ile birlikte koyulduk boğaz yoluna. İlk gittiğimiz merada aradığımız balığı bulamadık yer değiştirip ikinci meraya geçtik. İyiki de geçmişiz saat 9 sularında sarıkanatlar nerdeyse bizi yicekti. 2 adet zargana bitmiş yan taraftaki olta atanlardan aldığımız 2 tane kokmuş istavritide tüketmiş kovaya 12 sarıkanatı koymuştuk. Mecburen sarıkanatlardan yem yaptık . 6 tane sarıkanatı da yem yaptığımız 2 sarıkanat ile yakaladık. Bir ara yeme iğneleri işlemedim bulabildğim et parçalarına sadece saplayıp oltayı salladım yine de balık yakaladık. 5-6 yıldır boğazda olta atarım böyle bir şey ilk defa başıma geldi.14 tane mantarlı takım pelt oldu. mantarın üstünden altından hırsızdan koparanlar kaçan balığın haddi hesabı yok. Ahada sarıkanatlardan ismimi yazdım.

4.10.2009 Hava gündüz yağmurlu olduğu için zargana tutamadım balıkçıdan aldığımız istavritle yine aynı yerde yaptığımız av bir gün öncesine göre verimsiz olsada 3 kişi 8 sarıkanat bir çinekop ile avı sonuçlandırdık. Bu sefer boğazının efendisinin ismini yazdım resim bende yok arkadaş gönderince ekleyeceğim. ALP çim ismin yazıldı haberin olsun.

5.10.2009 Bu sefer abimle gittiğim balık avı balıkçıdan aldığım istavritlerin resmen leş olması sebebi ile çok kısa sürdü kovaya tek sarıkanat koyabildik. Rapala felan deneyip evin yolunu tuttuk.

Herkeze hayırlı avlar.

Son düzenleme: 6 Ekim 2009
  2. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    güzelmiş son gün hariç :) anadolu ykasında mı avlandınız

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Kademcim. inşallah lüferler o teknenizi yer ne diyimki size nerelerde dolaşıyorsunuz hala ının artık aşağılara inin ya dilimde tüy bitti....

o ferıdun reisinde kafasına 20 tane lüfer düşsün emi....

4. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler.::)

5. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    tebrikler kadem. dün çok yem seçti balık çook :)

6. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Hehehe kaç kişiden topladın o balıkları :D :D :D (M) nin çubuğu nerde o Nasıl (D) İşareti :D :D :D Sırf hava olmasın diye resim çekmiyorum :D :D :D Güzel av olmuş Kadem abi Afiyetle götürrrr..

7. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Valla ismimizide yazmışız tebrikler devamı olsun inşallah.

8. 3182

3182

Avrupa yakası .

Feridun ustanın sağı solu belli olmaz karabatak gibi bir bakmışın yanında sarayburnunda bir bakmışsın karaburunda palamutda. Balık nerede biz oradayız.

eyvallah.

Taze yem şart. Yoksa balıkçıdan alınan yemle olmuyo bu iş. Leş gibi koktu keserken.

Alparslan sen rahat ol seninde ismini yazdım . Boğaza karşı moana pozzi gibi yatarak poz vermeyle olmuyo bu işler :D

eyvallah sağolun.

9. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    İşin cazibesi orda saten Günün yorgunluğunu atıyordum üstümden :D :D Kolaymı bee sabah 6 dan akşam 5 e kadar yemli 7 den 12 ye kadar Çino hayatımız öyle geçiyorr ...

10. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Tebrikler.

11. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Kadem bereketli avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele

12. LapinCash

LapinCash

Vayyy Kadem yazıyor balıklarda süpermiş :D

13. seçkin

seçkin SEÇKİN

Favori Kamış:
    LINEAFFE
    Favori Makine:
    MITCHELL AVO 6500
    En İyi Avı:
    5 KG SAZAN
    güzel av olmuş paylaşım için teşekkürler.

14. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Böyle olduğu iyi olmuş. Aşağıdakiler beklemekten yoruldu birader, kesmiştiniz Karadenizin önünü. Palamutlar da rahatlamıştır.:eek: :D

Kadem tebrikler gubani. Tadında avlarınızın devamını dilerim. Ekibe selamlar.:) ;)