Şenol kardeşim sanırım açtığın konuyu takip etmiyorsun.. Bir önceki aynı konun tarafımdan kaldırıldı..Bunun nedenini 2. kez yazıyorum Birinci nokta zaten videoda yayın avı olduğu yazıyor.. İkinci nokta ise 2,45metre sazan olma ihtimalinin olmaması Üçüncü nokta bu videonun müteakip kereler verilmiş olması sonuç olarak bu konuyu kilitliyor ve bir süre sonra sileceğimi bilgine sunuyorum..
balıkçılığa merak sarmış ve az çok internette araştırma yapmış birisi bu videoyu birçokkere izlemiştir bende berki 10. izleyişim ama her seferinde bir öncekisi kadar heyecanlanıyorum süper bi yayın canavar canavar )
Süper onu yakalasam şöyle bi 2 ay balığa gitmem 2 aylık yakalayacağım balığın hepsini çıkarmış olurdum zaten.
gerçektende heyecan vericiğ bir video. ben yanlız bu yabancıların av malzemelerine hastayım kamış neredeyse u oldu ama genede kırılmadı bizdeki malzemeler olsa ortadan 2 ye ayrılırdı çok kısa bir zamnada işte ben en çok bu malzeme işine kafayı takıyorum mesela bu adamın kullandıgı kamış ne marka makına ne marka misine ne marka işte bende bunlar gibi çok sağlam bi takım istiyorum ama nerdeee
İyide, o çok sağlam takımla bizim buralarda ne tutacaksın? Kamış, tipik bir fiberglass kamış.. Eskihisar'a gidip istavrit tutayım desen, akşama telef olursun. Diliskelesine gidip izmarit tutayım desen, vurduğunu anlayamaz, bol bol balık beslersin.. Hassasiyet, hafiflik ve sağlamlıktan ödünler verilerek kamışlar vs. üretiliyor. Sağlam olsun deniyor, hassasiyet vs. ikinci plana geçiyor. Hassa, uzak atışlı olsun deniyor, sağlamlık ikinci plana geçiyor.. İyi bir kamış, 300 dolar civarında.. 500 Dolar verip sağlam bir kamış alırsın, ama uzak atış yapmaz, yorar, fakat orkinos çekersin gık demez. 500 Dolar verip sert bir kamış alırsın, taa fizana atarsın takımı, orada yemin yanından balık geçse hissedersin. Ama ağır kaldırmaz.. Şimdi farzedelim ki, hem sağlam, hem sert bir kamışımız var.. Emin ol onu kullanmak istemezsin. Çünkü, sağlam kamış, darbeleri emer, vuruşları yumuşatır, ondan beklenen budur. Ama bu uzakatış için bir handikaptır.. Kısaca, farklı av stilleri için farklı özellikler gerekiyor. Bunları tek bir malzemede yapmak imkansız. Bu, misina içinde, makina içinde hepsi için geçerli..
valla bende hastayım bu malzemelere bizim takımlar 2 kg levrekte havalara hopluyor yarılçak gibi duruyor
shakespeare ugly stick kamış olabilir dunyanın en saglam kamışları bunlar istanbuldaki bogaz avcılıgına pek uygun degil ama cok saglam kamışlar