2.70 mt. M yada MH Spin kamış tavsiyesi

Konu, 'Kamışlar' kısmında seawolf41 tarafından paylaşıldı.

1. seawolf41

seawolf41 murat denizeri

Favori Kamış:
    Shimano Vengeance AX 4.20 170 GR. Surf Kamış
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 XSB
    En İyi Avı:
    Karamürsel, 1982 yılında tekne ile kaşık yaparak 51 cm kofana. Tekneye yardımsız alamamıştım.
    Merhaba,

Darbe sonucu büyük kılavuz halkası çatlayan Shimano Yasei Red Seabass 2.70 20-50 spin kamışım yerine, aynı boyda olan ve M yada MH sertliğinde bir spin kamış araştırıyorum. Bu kamış ile kullanacağım makina Shimano Stradic Ci4 4000 FA (Sufix Ghost 0.18 ip misina ile birlikte). Elimde 2.10mt. shimano, 2.40 mt. Okuma Vsystem ve 3.0 mt. Okuma Vsystem kamışlarım mevcut. Ancak, kayalık bir merada levrek için en rahat ettiğim kamış boyu 2.70 mt. Hasar gören Shimano Yasei kamışımdan memnunum. Fakat, birkaç dezavantajı var. Sap kısmı biraz kısa, biraz ağır ve fazla sert.

Araştırırken gözüme çarpan kamışlar şunlar;

Shimano Speedmaster AX Spinning 270MH 14-40

Shimano Speedmaster BX Spinning 270cm 14-40gr

SHIMANO BIOMASTER 2 PARÇA SPIN KAMIŞ 2,77 MT -MH- 15-50 GR

Nomura Isei 270cm 10-35gr Spin Kamış

Kullanmış olan arkadaşlarımızın görüşlerine ve alternatif olarak tavsiyelerine ihtiyacım var. Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

2. baraküda007

baraküda007 fatih

Daiwa crossfire MH kendim kullanıyorum MH karbon derecesinde orta sertlikte bir kamış atış erimi çok iyi ve çok sağlam bir kamış ben keyifle kullanıyorum atış yaparken keyif alıyorum gerçekten atış erimi çok iyi allah korusun kazayla kırılsa falan yine aynısını alırım.