2 adet kamış almalıyım tavsiye verebilecek arkadaşlar yardım?

Konu, 'Kamışlar' kısmında stanlyy tarafından paylaşıldı.

1. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Herkese selamlar takımlarımı yenileme işlemimin son aşaması kamışlara gelmiş bulunuyorum. :) Öncelikle istediğim özellikleri şöyle sıralıyım. 2 adet takım yapıyorum, Bir tanesi levrek ve turna'ya at çek için 2.50 2,70, diğeri sazan avlarımda kullanmak üzere 3.00 yada 3.50 arası olacak. İkisinide teleskobik istiyorum, Geçen hafta hediye olarak gelen shimano force master parçalı kamışı arabaya sığdıramadığım için makinayla değiştirmek zorunda kaldım. Kısaca özetlersek :) arabanın bagajına sığdırabileceğim, kolay kırılmayacak, mümkün olduğunca hafif istiyorum. At çek için bu modeli gördüm tavsiye edermisiniz?

http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=50401

Bunun dışında aradığım 2 kamış için ortalama 70- ila 100 tl arası model tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler...

2. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
  3. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Koca forumda ilgilenen tek arkadaşım öncelikle teşekkürler. araştırdım turna için D.A.M EVEOLUTION TELE-X 270 CM'de karar kıldım inşallah verdiğimiz paraya değer. Daha denemek kısmet olmadı...